Козакового 'хрещеника' директора ДП 'Сокирянське лісове господарство' пересадили у крісло головного лісівника всієї Чернівецької області

Козакового "хрещеника" директора ДП "Сокирянське лісове господарство" пересадили у крісло головного лісівника всієї Чернівецької області

20.09.2019, 19:08

Сьогодні, 20 вересня, у Чернівецькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар представив нового начальника обласного управління Василя Гончара.

До цього він працював директором державного підприємства «Сокирянське лісове господарство».

Про це повідомляє Державне агентство лісових ресурсів України. 

Володимир Бондар зазначив, що Василь Борисович Гончар – фахівець, який добре знає свою справу, пройшов всі етапи діяльності у лісовій галузі. 

"Спостерігаючи, як працюють підприємства галузі на Буковині, змушений відзначити, що є певні труднощі. Ці труднощі стосуються не лише Чернівецької області, а й країни загалом. Ми бачимо, що економічна ситуація в нашій галузі є достатньо проблемною і складною. Така ситуація викликана просіданням за всіма основними видами продукції на європейському ринку, а від так і на українському. Але навіть за таких умов, аналізуючи роботу галузі за вісім місяців, ми бачимо, що основні показники діяльності перевищують показники за аналогічний період минулого року. Ми маємо сьогодні приріст за сплатою податків на всіх рівнях, ми маємо кращі економічні показники ніж у минулому році", – зауважив заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Виконувач обов’язків Голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк побажав успіхів новому начальнику управління та висловив сподівання на порозуміння та співпрацю.

"Щиро бажаю, щоб галузь мала динаміку, розвиток і успіх. Знаю, що ліс – це безцінний дар, який ми успадкували і, в свою чергу, зобов’язані думати, як берегти та примножувати кращі традиції збереження лісу. Чернівецька область – це край, де вміють виставляти пріоритети і готові тісно співпрацювати", - сказав він.

"Перед лісовою галуззю Буковини і України в цілому на сьогодні стоїть багато завдань та цілей. Кожен керівник підприємства і кожен працівник є тим гвинтом, який рухає великий потужний механізм нашої галузі. Я намагатимусь зробити все необхідне для підвищення авторитету лісівників, щоб ми з вами достойно несли високе звання лісівника Буковини", - наголосив Василь Гончар.

 Нагадаємо, у спецвипуску газети "Козацький шлях" (!), приуроченому до 60-ти ліття Василя Козака, в своєму привітанні колектив ДП "Сокирянське лісове господарство" називає Василя Васильовича ні ким іншим, як "Хрещеним батьком" Сокирянського лісгоспу.

 

https://acc.cv.ua/ нагадує, що у 2017 році головного лісівника Буковини затримали на хабарі.

Частково використано матеріали Петро ДНІСТРОВСЬКИЙ, БукІнфо. 

Основне фото cvoulmg.gov.ua

1