Директор Департаменту ОДА Андрієць знайшлася на зустрічі з віце-прем’єром Розенком, який говорив з представниками територіальних громад Буковини про децентралізацію у сфері охорони здоров'я

Директор Департаменту ОДА Андрієць знайшлася на зустрічі з віце-прем’єром Розенком, який говорив з представниками територіальних громад Буковини про децентралізацію у сфері охорони здоров'я

29.04.2016, 03:42

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко та заступник Міністра охорони здоров’я Ігор Перегінець провели зустріч з представниками об’єднаних територіальних громад Чернівецької області, на якій обговорили питання децентралізації у сфері охорони здоров’я.

Про це повідомляє "Урядовий портал".

"Підвищення доступності і якості медичних послуг для українців, забезпечення усіх хворих необхідними ліками – це питання номер один як для Уряду, так і для місцевого самоврядування. Результатом децентралізації та реформування системи охорони здоров’я має стати перехід на таку модель надання медичних послуг, де кожна людина зможе отримати якісну послугу в будь-якому місці країни", - зазначив Віце-прем’єр Павло Розенко під час зустрічі.

Представники територіальних громад розповіли урядовцям про свої здобутки у напрямку реформування медичної галузі у процесі децентралізації та поділилися проблемами, з якими стикаються громади під час розвитку системи надання первинних медичних послуг на своїй території.

Йшлося про створення центрів надання первинної медико-санітарної допомоги, розвиток лікарських амбулаторій та сімейної медицини.

Учасники зустрічі домовилися невідкладно здійснити усі необхідні кроки на організаційному та законодавчому рівні, які розв’яжуть існуючі проблеми зі створенням мережі якісних медичних послуг в об’єднаних громадах, а також узгодити дії центральних органів виконавчої влади і місцевого самоврядування у процесі подальшого реформування медичної галузі.

"Сьогодні Уряд готовий до діалогу і прийняття швидких необхідних рішень, які сприятимуть підвищенню якості надання медичних послуг на всіх рівнях", - запевнив Павло Розенко.

Водночас депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко поширила на своїй персональній сторінці у ФБ повідомлення про цю зустріч керівника Глибоцької територіальної громади,  яке супроводила власним коментарем

1


КОМЕНТАРІ (4)

Це Кобевчихі треба пройти КУРС лікування.  Вже до Андрієць вона діло має. Та тобі до неї як свині до неба.

avatar

Дзеньо

29 квітня 2016 08:42

Цікаво, а як вони - Малишевський і Кобевка - ОДНЕ крісло директора департаменту між собою поділять. Бо ж скидається, що кожен з них не проти його зайняти)))))

avatar

Красиві чи розумні

29 квітня 2016 09:43

Ця молода кобєвка теж колись "втратила розум і розсудок", як і її татко. Чого ти сунеш свого "немитого носа" де треба і де не треба?

avatar

Юрій

29 квітня 2016 09:57

так вона зілля якогось нанюхалася і невідомо коли те зілля перестане діяти антидоту ще не придумали від нього.

avatar

123

13 червня 2016 21:14