Двоє вихованців театральної студії, яка діє при чернівецькому театрі, гратимуть гномів на великій сцені

Двоє вихованців театральної студії, яка діє при чернівецькому театрі, гратимуть гномів на великій сцені

18.12.2013, 19:00

Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр імені О.Кобилянської за мотивами казки братів Грімм

БІЛОСНІЖКА І СЕМЕРО ГНОМІВ

музична казка

 режисер-постановник – Андрій Романов

художник-постановник –  засл. працівник культури України Петро Магратій

композитор – Оксана Первова-Рошка

хормейстер – Тетяна Д’яченко

балетмейстер – Василь Гринюк

 19 і 22 грудня о 12:00 у Чернівецькому академічному музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської відбудеться прем’єра музичної казки про справжню дружбу – «Білосніжка і семеро гномів» за мотивами відомої казки братів Грімм.

У театрі вже стало доброю традицією – до новорічних та різдвяних свят тішити маленьких буковинців казкою.  Цього разу – це всесвітньо відома історія про Білосніжку.

 На маленьких глядачів чекає яскрава музична казка, оформлена писаними декораціями Петра Магратія, доповнена яскравими костюми, оригінальною музикою Оксани Первової-Рошки.

У ролі Білосніжки нова актриса театру Світлана Сурай та уже улюблена багатьма глядачами Анна Моргунова. Злу чаклунку-королеву втілять засл. арт. України Лариса Попенко, а також Марічка Романова. У ролі гномів майже увесь чоловічий склад театру. Сюрпризом буде те, що на сцені з’являться маленькі талановиті буковинці: двох вихованців театральної студії, яка діє при театрі, уже запросили на велику сцену. Так, на роль гнома режисер вистави Андрій Романов затвердив хлопчиків Степана Кінела з Кіцманщини та Івана Кушнірюка з Новоселиччини.

Ця казка не тільки для дітей, але й для дорослих, адже основна тема, на якій наголошує режисер Андрій Романов – це дружба. У дружбі і єдності сила гномів, тільки разом вони здатні перемагати зло.

Діти бачать у казці – одне, дорослі – зовсім інше, для дорослої людини перегляд казки напередодні свята нагадає про вічні цінності, створить потрібний настрій.

Вартість квитків на виставу становитиме усього 25 гривень. Її часті покази будуть відбуватися у грудні та січні.

1


КОМЕНТАРІ (1)

ті "двоє вихованців" то каспрук і коломієць?

avatar

Знаючий

18 грудня 2013 17:12