Двадцять п'ять років тому відновили Герцаївський район

Двадцять п'ять років тому відновили Герцаївський район

06.12.2016, 23:16

В Герцаївському районному будинку культури відбулись урочистості, присвячені 25-ій річниці відновлення Герцаївського району. З нагоди свята в районі відкрилася виставка здобутків сільських рад за 25 років, виставки  народних умільців та юних художників Герцаївського району.

За 25 років самостійного існування Герцаївщина суттєво змінилася на краще. В районі суттєво вдосконалено соціальну та комунальну інфраструктури, забезпечено безперебійне функціонування та сталий розвиток різних сфер життєдіяльності.

Сьогодні Герцаївщина відома як унікальний самобутній куточок Буковини з багатими національно-культурними традиціями, гостинними та працелюбними мешканцями. Район є досить перспективний, має вагомі передумови та потенціал для економічного розвитку, підняття рівня добробуту кожного місцевого жителя.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення 25-ї річниці утворення Герцаївського району Чернівецької області Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено голову Герцаївської районної державної адміністрації з 1992 по 1997 роки, пенсіонера Іллю Авасілоаіє.

 

 

1