Дружина Гриценка пояснила, чому Мунтян у непрохідній частині списку 'Батьківщини'

Дружина Гриценка пояснила, чому Мунтян у непрохідній частині списку "Батьківщини"

06.08.2012, 04:20

З’їзд об’єднаної опозиції, який затвердив список «Батьківщини», відбувся просто неба на Турівській. Власне, сам факт його результативного проведення — майже диво. Останні зміни у список кандидатів від семи партій вносилися за хвилини до початку з’їзду. Перед головними творцями списку — Олександром Турчиновим і Арсенієм Яценюком — стояло багатоцільове завдання, - пише у матеріалі Абітурієнти парламенту Юлія Мостова («Дзеркало тижня. Україна» №26, 03 серпня 2012).

(...)

Задовольняючи амбіції семи партій, зробити це було напередодні з’їзду вкрай складно. Судіть самі. Зазирнемо у вихідні дані тільки Турчинова: 100 депутатів фракції БЮТ, які зберегли вірність прапору; плюс півтора десятка осіб, які пройшли в парламент 2007-го і пішли разом із Тимошенко у виконавчу владу; плюс 27 керівників обласних регіональних організацій, не вибудувавши з якими баланс інтересів, можна втратити далеко не найефективнішу, але все ж таки реальну партійну структуру. Разом: 142 особи. Додамо самооборонців, Рух і частину Громадянської позиції, включених у квоту БЮТ. 150 осіб. Прохідна частина — від 70 до 90. І в цій прохідній частині у Турчинова до 60 відсотків. Конкурс — майже три особи на місце. Яким би не був склад списку, залишаться незадоволені.

Джерело: dt.ua

Довідка BukNEWS: Голова Чернівецької обласної організації партії ВО "Батьківщина" Іван Мунтян  у списку об'єднаної опозиції опинився лише на 115-му місці. Умовно прохідними для опозиції експерти називають 70-90 перших позицій списку.

1


КОМЕНТАРІ (1)

А ніхто не завдав питання щоб така знаюча дружина Гриценка відповіла чому Бурбак у списку 43, які його заслуги і зрештою ніякої структури в області фронтовики не мають на  даний час , але ж 43. То як це можна назвати? Я знаю !!!!!!!!!! Але ж хотілося щоб Мостова  спиталася у Яцека і свого Гриценка.

avatar

бютівець

05 серпня 2012 23:08