Чернівецький лісгосп, одне з найбільших державних підприємств Чернівецької області, отримало нового керівника

Чернівецький лісгосп, одне з найбільших державних підприємств Чернівецької області, отримало нового керівника

06.12.2018, 09:35

5 грудня, заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар своїм наказом (на фото) призначив колишнього директора ДП «Чортківське ЛГ» тимчасово виконувати обов’язки директора ДП «Чернівецьке ЛГ», одного з найбільших державних підприємств Чернівецької області. 

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомила журналіст Світлана ІСАЧЕНКО. 

Чернівецький лісгосп  є бюджетоутворюючим підприємством не лише району, але й всієї області, працює стабільно, має належні фінансово-економічні показники, цього року увійшов до Золотого фонду промислового виробництва країни. 

Водночас зі звільненням попереднього багаторічного директора лісгоспу О.П. Тимофєєва не погодився  голова Глибоцької РДА Г.В. Придій. (Чернівецький лісгосп зареєстрований у Глибоцькому районі Чернівецької області).  Глибоцька РДА  вважає недоцільним звільнення Олександра Тимофєєва та пропонує ДАЛРУ продовжити з ним контракт. Законодавча норма вимагає від керівників центральних органів виконавчої влади узгоджувати з керівниками місцевих райдержадміністрацій розірвання трудового контракту з директорами державних підприємств. 

 Наразі до Першотравневого районного суду м. Чернівці подано позов про визнання протиправним та скасування наказу 462-К заступника голови ДАЛРУ В.Н. Бондаря про припинення контракту з директором Чернівецького лісгоспу О.П. Тимофєєвим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині лісівники поскаржилися владі на обласного керівника галузі, влада нагадала, що ліси належать народу, а не лісівникам

 Безгосподарність лісгоспів, а не політика: за що звільняють директора ДП «Хотинське ЛГ»

 

1