Довибори у Кіцманському районі Чернівецької області виграв регіонал?

Довибори у Кіцманському районі Чернівецької області виграв регіонал?

04.02.2013, 14:13

"Не обдумані кроки призвиодять до поразки!  Довибори у Кіцманському районі Чернівецької області завершились поразкою для "Батьківщини", - написав на своїй сторінці у ФБ  член обласної трьохсторонньої соціальноекономічної ради, голова громадської організації роботодавців Кіцманського району, голова комісії з питань розпаювання агроспілки Мамаївська, приватний підприємець Степан Терновецький. - 3-го лютого на 21 округу перемогу здобув регіонал, звідуючий кіцманської районної лікарні Залявський Василь Дмитрович. Той факт, що керівник обласної Батьківщини Іван Мунтян, зробив не обдумані кроки, тому що вирішив самостійно, без конференції ВО «Батьківщина» а лише з представниками Фронту Змін, висунути кандидатів на довибори у Чернівецькій області. Всі решту політичні партії які входять до ВО Батьківщина, дізнались про висунення кандидатів пізніше. Співпраці на нинішніх виборах з усіма політ силами які входять в КОД, не було! Судіть самі, чи мав право голова Батьківщини допуститися такої помилки??? Сценарій парламентських виборів зараз не пройшов! Чому? Судіть самі!"

За попередньою інформацією, у Чернівцях на довиборах переміг Білогорка, другий Бойчук, а третя Філіпчук

У Чернівецькій області завершились довибори до обласної ради. Явка у Кіцманському районі на 21 окрузі становила 59,23%, а у Шевченківському на окрузі №50 була взагалі надзвичайно низькою - 28,5%, розповів голова Чернівецької обласної ТВК Іван Журавля.

Водночас за попередньою інформацією, у Чернівцях переміг Андрій Білогорка від партії "Рідне місто", другим став "регіонал", ректор медуніверситету Тарас Бойчук, а третьою стала кандидат від опозиції Марія Філіпчук.

У Кіцманському районі перемогу отримав головний лікар райлікарні Василь Залявський, а другим став кандидат від опозиції Юрій Скорейко.

Поки ще не підраховані усі 100% протоколів з дільниць, але, кажуть в обласній ТВК, це практично не вплине на результат.

Олексій МИКОСЯНЧИК 

Джерело: vidido.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Як міг Папієв так підставити ректора Бойчука? Невже не можна було або допомогти або його зняти з перегонів. Це срам для колективу і для поважної людини, а вина у цьому артії регіоунів.

avatar

медик

04 лютого 2013 10:24