ДОРОГІ ЧЕРНІВЧАНИ!

ДОРОГІ ЧЕРНІВЧАНИ!

30.12.2012, 02:55

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Ці чудові свята ми завжди очікуємо з радісним піднесенням і вірою в здійснення найзаповітніших мрій.

Нехай всі ваші бажання і сподівання обов’язково здійсняться.

Щиро вдячний за підтримку демократичних сил на виборах до парламенту, за віру та розуміння наших спільних задач. Впевнений, що разом ми зробимо ще багато добрих справ.

Нехай Новий 2013 рік буде для кожного з вас  роком  успіхів, роком здійснення надій. Нехай доля буде прихильною до кожного. Здоров’я і натхнення вам в усьому, оптимізму і благополуччя кожній родині.

Різдвяні та новорічні свята бажаю всім  зустріти з гарним настроєм в затишному сімейному колі з добрими друзями та  за щедро накритими столами. Нехай Господнє благословення завжди буде з кожним із нас, з нашим рідним містом і нашою країною.

Веселих і радісних свят!

З повагою, голова обласної організації політичної партії  «Фронт Змін»

Олексій Каспрук

1


КОМЕНТАРІ (1)

 Але чому нічого не повідомлялось на сайтах що є новообраний голова облорганізації політичної партії "Фе... Зе". Чи була конференція, делегати на ній від кожної парт. орг. області , тощо. Чи це так , по домовленості Бурбак передав з рук в руки...  Попри все щира дяка за вітання.

avatar

Цікавий чернівчанин

02 січня 2013 11:15