Долю Чернівців  вирішують  за супом і банушем, - Максим Бурбак

Долю Чернівців вирішують за супом і банушем, - Максим Бурбак

30.03.2018, 16:10

Гостем програми «Пряма відповідь»  на телеканалі «Чернівці» 29 березня 2018 року був народний депутат України Максим Бурбак, пише buknews.com.ua

Відповідаючи на питання ведучої про долю проекту постанови про розпуск Чернівецької міської ради парламентар, зокрема, сказав таке.

 - Долю Чернівців  вирішують  за супом і банушем, щоб увесь цей непотріб далі тут керував.  Хочу, щоб усі знали, що коїться в місті, куди останнім часом зачастив голова профільного комітету Верховної Ради з питань місцевого самоврядування Сергій Власенко з "Батьківщини". Після того, як ми з колегою Федоруком зареєстрували проект постанови про розпуск Чернівецької міської ради. Як усі в Києві забігали, захвилювалися. Особливо однофамільці деяких місцевих діячів з провладної фракції. І багато інших, які тут на Буковині супи їдять, коли приїздять у Чернівці.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак поцікавився, чий підпис стоїть під бюджетом області Мунтяна чи Фищука і чию бездіяльність критикує Пуршага?

- Ми бачимо, що «Батьківщина» разом з Проданом роблять усе, щоб перевиборів не було. Тому що у них все добре. Керівнику «Батьківщини» в Чернівецькій області Івану Мунтяну вигідно, щоб така ситуація була у Чернівецькій міській раді. А керівник фракції «Батьківщина» у Чернівецькій міській раді Олександр Пуршага керує управлінням капітального будівництва.

- Їм Каспрук не потрібен. Все, що погано у місті – винуватий Каспрук, а всі рішення приймають депутати Чернівецької міської ради. Не знаю яким чином Продан - зібрав, зігнав – під себе більшість депутатів, але Каспрук тепер опинився у ролі англійської королеви. Шановні! Не перекладайте зі своїх хворих голів на здорову. Новообраний секретар, який довго йшов до цієї вирішальної події свого життя і одразу став на один щабель вищим, він навіть не може  полагодити дах на ратуші і дати раду з бродячими собаками. Це ті два питання, які йому доручив вирішити мер.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСпроба повалення конституційного ладу в Києві і реванш регіоналів у Чернівецькій міській раді – ланки одного ланцюга, - Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (3)

Бла-бла-бла ...... Віри до цього кадра не було і вже не буде. Лишень позавчора верещав про скорочення в будинку з левами, а вже вчора призначили чергового заступника губернатора, на цей раз з гуманітарних питань. Ну і звичайно ж члена партії антиНародний Фронт.

Вже гидко дивитись на .........

avatar

Ланковий

30 березня 2018 16:31

В ЧІЧЕРІ вирішують долю міста!!!

avatar

КОК

30 березня 2018 16:59

Невменяемые два депутата в ВР позорят Буковину.Один- бывший коммунист- оборотень,другой просто неотесаный дурак.Стыдно за Черновцы!

avatar

ZORRO

30 березня 2018 21:05