Долю аеропорту вирішить міжнародний авіаційний форум, який стартував у Чернівцях

Долю аеропорту вирішить міжнародний авіаційний форум, який стартував у Чернівцях

25.01.2016, 16:21

У сесійній залі міської ради розпочав роботу Міжнародний авіаційний форум «Роль аеропорту «Чернівці» в розвитку економіки та туризму в регіоні», організований чернівецьким муніципалітетом спільно з Асоціацією цивільної авіації «Аеропорти України», Асоціацією лідерів турбізнесу України, ТОВ «АВІАПЛАН» та КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці». 

У час, коли відстані вимірюються не кілометрами, а годинами, ми повинні докласти максимум зусиль, щоби об’єднати Чернівці зі світом, – каже міський голова Олексій Каспрук.- Дуже важливо, що наш аеропорт має статус міжнародного, що відкриває великі перспективи для міста. Завдячуючи цьому форуму ми спільними зусиллями можемо досягнути неабияких результатів у сфері пасажирських і вантажних авіаперевезень».

 - Сьогодні на Міжнародному авіаційному форумі разом з Чернівецьким міським головою Олексієм Каспруком, президентом Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації Петром Липовенком та румунськими колегами з Сучави обговорили шляхи відновлення авіасполучення з Чернівцями, - прокоментував початок роботи форуму голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. - Впевнений, що європейський досвід допоможе вже у найближчому майбутньому відкрити повітряні ворота Чернівців для літаків з усього світу. Як керівник представницької влади краю зроблю усе від мене залежне, щоб буковинці могли подорожувати світом комфортніше.

«Ми маємо на меті показати, що Буковина розвивається і має великий потенціал у галузі туризму та авіасполучень, – зазначив президент Асоціації «Аеропорти України» цивільної авіації Петро Липовенко. – Наша організація об’єднує 83 підприємства з 11-ти країн світу, включаючи Швейцарію, Австрію, Німеччину і США. Ми координуємо діяльність аеропортів та їх співпрацю з авіакомпаніями, тиристичними агенціями тощо. Тож наш досвід і результати форуму допоможуть Чернівцям зробити перші вагомі кроки у налагодженні регулярного авіасполучення та збільшити кількість чартерних рейсів».

Маючи лишень один регулярний рейс, аеропорт "Чернівці" може обслуговувати до 120 тисяч пасажирів на рік. Про це у Чернівцях під час авіаційного Форуму "Роль аеропорту "Чернівці" в розвитку економіки та туризму в регіоні" заявив голова Комітету стратегічного розвитку та міжнародних відносин ААУЦА Євген Трескунов.

"Ми маємо на меті показати, що Буковина розвивається і має великий потенціал у галузі туризму та авіасполучень, – зазначив президент Асоціації"Аеропорти України" цивільної авіації Петро Липовенко. – Наша організація об’єднує 83 підприємства з 11-ти країн світу, включаючи Швейцарію, Австрію, Німеччину і США. Ми координуємо діяльність аеропортів та їх співпрацю з авіакомпаніями, тиристичними агенціями тощо. Тож наш досвід і результати форуму допоможуть Чернівцям зробити перші вагомі кроки у налагодженні регулярного авіасполучення та збільшити кількість чартерних рейсів".

"У час, коли відстані вимірюються не кілометрами, а годинами, ми повинні докласти максимум зусиль, щоби об’єднати Чернівці зі світом, – каже міський голова Олексій Каспрук.- Дуже важливо, що наш аеропорт має статус міжнародного, що відкриває великі перспективи для міста. Завдячуючи цьому форуму ми спільними зусиллями можемо досягнути неабияких результатів у сфері пасажирських і вантажних авіаперевезень".

 

У Форумі також беруть участь представники Румунської асоціації аеропортів, аеропортів «Сучава» та «Клуж-Напока», Всеукраїнської авіаційної асоціації «АОПА-Україна», вантажних та пасажирських авіакомпаній, зокрема « Turkish Airlines», «YanAir», «Урга», «Україна-Аероальянс», а також провідних туристичних агентств та готельного бізнесу.

Зарубіжні колеги поділяться досвідом та особливостями залучення європейських лоукост-авіакомпаній, перевагами режиму «Відкрите Небо». На Під час круглих столів буде обговорено вимоги до наземного обслуговування пасажирських, вантажних літаків, приватних авіарейсів, авіаційне страхування, організацію роботи агентств з продажу авіаперевезень, готельні послуги для авіатуристів.

 Джерело: http://acc.cv.ua/ та molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Зимняя теплица это лучший способ повысить урожайность и доход фермерского хозяйства благодаря возможности круглогодичного выращивания, а следовательно и круглогодичной прибыли. КОМПАНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛЬ ТЕПЛИЦ предлагает купить промышленную теплицу. Примеры готовых теплиц можно посмотреть по ссылке - http://ekotec.com.ua/portfolio/ Строительство теплиц это основной профиль нашей компании, Опыт которой составляет порядка 12 лет, теплицы нашего производства имеют прочную конструкцию, хорошо показавшую себя в реальных условиях эксплуатации. Опыт клиентов измеряется десятилетиями. На фото представлена фермерская теплица размером 8х20х4 метра, цена на момент заказа составляла 54 000 грн. http://s020.radikal.ru/i717/1611/cc/8257a9a0b1ec.png Подробную информацию о теплицах, как заказать спрашивайте по телефону (093)309-08-37 | (096)384-64-65
avatar

teplitcaua

14 лютого 2017 03:17