Добровольський зрікся 'Нашої України', яка брала участь у вакханалії з регіоналами, а до Порошенка не пішов, бо кликали пошепки

Добровольський зрікся "Нашої України", яка брала участь у вакханалії з регіоналами, а до Порошенка не пішов, бо кликали пошепки

01.10.2014, 18:57

Буковинська "Батьківщина" представила сьогодні своїх кандидатів в народні депутати на парламентських виборах 2014 року. Журналісти отримали нагоду поставити деяким із них запитання. Після гучних звинувачень на останній сесії Чернівецької обласної ради, які прозвучали на адресу фракції "Нашої України" в крайовому праламенті, логічним було поцікавитися у члена цієї фракції В'ячеслава Добровольського, а нині - кандидата в депутати, що він думає про ці закиди.  

А закидали членам фракції "Нашої України", немало-небагато, як "тушкування" і співпрацю з представниками режиму Януковича, відмову деяких членів фракції підтримувати своїми голосами опозиційні проекти рішень обласної ради, відмову голосувати за недовіру уряду Азарова і вимогу зупинити криваву бойню  в Києві тощо. 

Ще одне питання, на яке хотілося почути відповідь від пана Добровольського: чому він - член фракції "Нашої України", більшість членів якої нині влилися в партію Петра Порошенка, до парламенту  раптом балотується від "Батьківщини", а не від Блоку Петра Порошенка? 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не пощастило тобі з Козаком))))  для тебе недосяжно, а з Мунтяном навпаки , два сапога пара))))))

avatar

назар

02 жовтня 2014 00:21