До виділення мільйона гривень на розробку проектної документації на тунель причетний також і міський голова, - депутат Гавриш

До виділення мільйона гривень на розробку проектної документації на тунель причетний також і міський голова, - депутат Гавриш

15.07.2018, 10:35

Депутат Чернівецької міськради Віталій Гавриш вважає, що проект будівництва тунелю в Чернівцях є перспективною ідеєю, хоча він не обіцяє, що його збудують.

Про це співавтор ідеї будівництва тунелю повідомив у передачі "Служба розшуку депутатів", яка вийшла в ефір 13 липня на телеканалі ТВА. 

"Я допомагав колезі, і далі я притримуюся тієї думки, якої я притримувався тоді. Цей тунель потрібен. Потрібен він тільки з однієї причини - що там проходить стара каналізаційна мережа, якій вже понад 60 років. Рано чи пізно в тому місці доведеться рити", - повідомив Гавриш, висловивши жаль, що міськраді не вдалося реалізувати будівництво об’єкту через високу вартість.

Він додав, що кошти на будівництво тунелю "досить важко винайти", оскільки Державний фонд регіонального розвитку не готовий виділяти такі кошти для Чернівців.

Говорячи про відповідальність за виділений мільйон гривень на розробку проектної документації, Гавриш нагадав, що участі в цьому проекті були задіяні й інші посадовці міськради.

"Це не якісь прихоті депутатів. До цього причетний також і міський голова і члени виконавчого комітету", - повідомив депутат.

Водночас він не обіцяє, що тунель у Чернівцях збудують.

"Я не можу пообіцяти, що тунель буде найближчим часом, але в перспективі це цілком можливо", - сказав він.

Джерело: molbuk.ua



 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Треба таки побудувати такий тунель... Та відпрааити ним подалі таких депутатів.... Ремонтуйте дороги, прибудинкові, міжбудинкові проїзди, які перебувають просто у жахливому стані.... А вони товкмачать про якісь тунелі....

avatar

15 липня 2018 10:55