'До виборів про губернаторство не думаю', - міністр Бурбак

"До виборів про губернаторство не думаю", - міністр Бурбак

20.10.2014, 21:50

Нинішній міністр інфраструктури Максим Бурбак прокоментував можливу відставку голови Чернівецької ОДА Романа Ванзуряка. Він вважає, що до виборів рано говорити про потенційного наступника губернатора Буковини.

- Я поки що не думаю про губернаторство, - говорить Максим Бурбак. - Планів і пропозицій про губернаторство у мене не було. Є боротьба на 204 виборчому округу. Зараз ми знаходимось перед останньою фінішньою прямою виборчого процесу. Процес в тому окрузі йде натяжно, але, думаю, прорвемось. 

- Зараз часто запитують про об'їзну дорогу в Хотині. Укравтодор в тому напрямі працює. Кладуть шар асфальту. Для цього виділено 450 тонн асфальту. Я особисто в цей процес не втручаюсь. Тому не знаю наскільки то швидко зроблять, Але головне, щоб вони зробили якісно, - додав нинішній міністр інфраструктури України.

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua.

1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Василий Забродский

20 жовтня 2014 19:18

Посада  губернатора  Бурбаку  не  загрожуе.  Його здібності  по  РОЗВАЛУ  в  ОДА  не  знадобляться,  т.я.  ВСЕ,  що  можна  було  украсти-украв  Папієв,  все,  що  раніше  працювало-сьогодні  СТОЇТЬ  за  сприяння  Ванзуряка. Єдине-це 100млн.дорожних  грошей,  які  держкзначейство  намагається  украсти (з Ванзуряком  ділитись  не  треба!),   але  може  не  встигнути.  Там добряче  світить  йому   директорство  на  Калинівському  ринку,  якщо  не захопить  Ванзуряк!

avatar

Таня

20 жовтня 2014 19:21

Що Бурбак нюхає? :) його місце біля параші на зоні! Молодий буковинець опустився нище плінтуса Ганьба!

avatar

Саша

20 жовтня 2014 19:36

цьому дурбаку по сокирянах контрабандісти вибори роблять. дятел до такого дійшов

avatar

кулявлоб

20 жовтня 2014 20:52