До відома  громадян Буковини!

До відома громадян Буковини!

01.03.2016, 01:18

Є така робота Батьківщину захищати, військова служба за контрактом це можливість Боронити свою державу і стати справжнім професіоналом своєї справи.    

 У нелегкий час – це можливість берегти мир і спокій рідної землі,підтримати боєздатність Збройних Сил України. Військовослужбовці служби за контрактом є професіоналами своєї справи, прикладом виконання патріотичного, святого обов’язку кожного українського солдата.

 Військова служба за контрактом допоможе вирішити проблему працевлаштування та дасть впевненість у найближчому і перспективному майбутньому, а також буде можливість випробувати себе, розвинути свої фізичні якості, реалізувати бажання бути незалежним та самостійним, а також побачити світ.

Перевагами служби за контрактом є достойна зарплатня, відповідно до змін законодавства передбачено збільшення середньомісячне грошове забезпечення солдатського і старшинського складу, які проходять службу за контрактом, у розмірі:

 ·       при укладенні першого контракту – 6 тис. грн.;

 ·       при укладенні наступних контрактів – 7 тис. грн.;

 Заробітна платня підвищується при просуванні по службі і є вищою ніж у цивільному секторі, можливість отримання вищої освіти  у вищих військових навчальних закладах за рахунок держави, забезпечення житлом, речами, харчуванням, медичним обслуговуванням, щорічна відпустка від 30 до 45 діб з урахуванням календарної вислуги років, пільгове санітарно-курортне лікування або оздоровлення, можливість виконання завдань у складі миротворчих контингентів. Можливість прийняття участі в навчаннях на території інших держав. 

 Згідно законодавства військовослужбовці, які були призвані на військову службу за призовом під час мобiлiзацiї, та на даний момент демобілізовані і бажають продовжити військову службу, мають можливість підписати контракт на термін від 6 місяців.

 Всі бажаючі проходити військову службу за контрактом та отримати додаткову інформацію можуть звертатися у Чернівецький обласний військовий комісаріат за адресою: вул. О.Кобилянської, 32 або у військові комісаріати за місцем перебування на військовому обліку.

 Тел. 52-43-49, 55-39-56

1