До посадовців середньої ланки у Фищука ще не дійшли руки, але його 'ніхто не зрозуміє, якщо у департаменті фінансів не буде кадрових змін'

До посадовців середньої ланки у Фищука ще не дійшли руки, але його "ніхто не зрозуміє, якщо у департаменті фінансів не буде кадрових змін"

18.02.2015, 20:42

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук пояснив, що до керівників середньої ланки в нього ще не дійшли руки. Надто багато часу доводиться витрачати на спілкування з ходоками з районів. Проте деякі кадрові рішення він вже прийняв. Про це голова ОДА розповів сьогодні під час прес-конференції. 

Очевидно, втратить посаду керівник управління економіки Чернівецької ОДА. Врешті після розмови з головою ОДА він дав згоду піти на іншу посаду. 

Натомість саме управління економіки буде підсилене кадрами. 

Аналогічна розмова відбулася з директором департаменту інфраструктури ПАВЛЮКОМ Андрієм Володимировичем. Тим самим, якого під час виборчої кампанії 2014 нинішній голова ОДА, а тоді кандидат у народні депутати,  звинуватив у підігруванні його опоненту на виборах. А саме в збиранні певної суми грошей від перевізників, що саме проходили конкурсний відбір на маршрутах.  Цьому керівнику О.Фищук також запропонував написати заяву. Нинішній директор департаменту інфраструктури повинен піти вже тільки  тому, щоб голові ОДА не закидали - він залишив цього чиновника, щоб той тепер так само збирав гроші вже для нового керівника області. Він обіцяв за день відповісти. Цієї людини я на цій посаді не бачу, - сказав О.Фищук. - Будемо шукати іншу. 

Великі надії голова Чернівецької ОДА покладає на управління суспільних комунікацій. Начальник сам буде підбирати собі команду, з якою працюватиме. Але так само цілковито відповідатиме за результат. 

- Мене запитували, чи планую я робити заміну у фінансовому управлінні, - продовжив О.Фищук. - З Єлизаветою Михайлівною Пушко-Цибуляк я ще не говорив, але ті, які мене питали, я їм відповів: як до людини я не маю до неї жодних заперечень і мене ніхто не зрозуміє, якщо я не зроблю там кадрових змін. 

1