До Дня незалежності України, як планували, не встигнуть: у Шевченка чернівчан вже готують до затяжного ремонту Хотинської

До Дня незалежності України, як планували, не встигнуть: у Шевченка чернівчан вже готують до затяжного ремонту Хотинської

12.04.2021, 08:32

Народна депутатка з Буковини Олена Лис обурилася виконанням капітального ремонту на вулиці Хотинській, на яку з державного бюджету виділили 200 мільйонів гривень.

Про це Олена Лис написала на своїй ФБ-сторінці.

Олена Лис зазначила, що проінспектувала хід капітальних ремонтних робіт вулиці Хотинської у Чернівцях і незадоволена ним.

"Після зустрічі на об’єкті емоції "зашкалюють". На жаль, не лише позитивні. Так, нарешті запрацювали. На об’єкті техніка є, робітники є, робота відновилася. Але в 2020 році генпідрядною організацією було освоєно лише 18.515 млн. грн. При зустрічі одразу запросила журнал ведення робіт. Напевно, не очікували такого запиту і мені його не надали. А людину, яка за нього відповідає, дивним чином саме сьогодні "відпустили" з роботи", - обурилася Олена Лис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “За майбутнє" буковинських доріг! Героїв Майдану вже відремонтував, Хотинську у Чернівцях - відремонтує

Також нардепка обурилася тим, що підрядник не вкладається у терміни, бо не можуть розібртися з комунікаціями та кому вони належать
.
"На питання, чи буде об‘єкт в означені терміни буде зданий у експлуатацію, а це 01.08.2021, підрядник відповів, що ні. Чому? Та тому, що саме різні "приховані роботи" і заважають. Тому прошу всіх відповідальних осіб разом зі мною переглянути графіки виконаних робіт, графіки надходження коштів та виконання робіт", - зазначила Лис.

Також Олена Лис звернулася до міської влади допомогти зменшити транспортний трафік на вулиці Хотинській, який заважає ремонту робіт.

 Нагадаємо, Олена Лис як народний депутат від міста Чернівці, з жовтня 2019 року впродовж 9 місяців зверталася до Прем‘єр-Міністра, Міністра фінансів, Укравтодору, Бюджетного комітету зі зверненням щодо фінансування капремонту вулиці Хотинської.

1