До Дня Конституції чернівецькі «УДАРівці» провідали сім’ї учасників АТО і здійснили черговий автопробіг

До Дня Конституції чернівецькі «УДАРівці» провідали сім’ї учасників АТО і здійснили черговий автопробіг

01.07.2015, 18:29

Цьогоріч День Конституції і День молоді Чернівецька обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» відзначила багатьма заходами. У районах області відбувалися переважно спортивні змагання, а чернівецька міська організація спільно з «молодіжкою» цього дня відвідала сім’ї учасників АТО і здійснила черговий автопробіг.

Активісти міського осередку і представники молодіжного крила спершу здійснили автопробіг, у рамках якого вони зустрілися з кількома сім’ями, члени котрих перебували в АТО. До речі, діти із цих родин нещодавно брали участь у благодійному фестивалі «Промінь надії», організованому з-за підтримки «УДАРівців».

– З людьми потрібно спілкуватися. І такі розмови, що найважливіше, мають бути щирими. Тому у цей святковий день ми хотіли висловити свою повагу і підтримку тим родинам, які несуть на собі важкий хрест, адже найрідніші для них люди – батьки, діти, брати й навіть матері – ризикують своїм життям заради нашого спокою та миру, заради нашої безпеки, – зазначила Галина Марараш, голова Чернівецької міської організації «УДАРу Віталія Кличка».

Активісти привітали родини зі святами, побажали їм усіх благ і основне – міцного здоров’я усім рідним та передали подарунки від міського осередку партії.

Танасій Гуцул, заступник голови міської організації партії, наголосив на важливості підтримування таких зв’язків:

– Ми з волонтерами-«УДАРівцями» часто їздимо на Схід, доставляючи нашим бійцям різну допомогу. Тепер силами активістів Чернівецької обласної організації партії «УДАР» придбали власний автомобіль, який використовуємо у волонтерських цілях. І коли ми привозимо рідним хороші звістки з фронту – це для них найкращий подарунок. Нерідко у поїздках ми зустрічаємо земляків. Тоді нас наповнюють такі відчуття, ніби ми зустріли рідного брата. Тому хочеться якнайшвидше сповістити родичам хороші новини.

Опісля цього члени Чернівецької міської організації Партії спільно з активом молодіжного крила вітали молодь на Театральній площі міста, даруючи їм святкові повітряні кульки.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "УДАР Віталія Кличка"

1


КОМЕНТАРІ (3)

От ы все , залишились Галина з Анатолієм.

avatar

Василь

01 липня 2015 20:36

  Вот и все удару писец!!!  Кто там остался кроме цыганев??? Кличко уже ищет куда податся!!!

avatar

111

01 липня 2015 21:20

в УДАРі залишились надійна команда людей, які працюють за ідею, всі хто були членами партіі з надією що їм посиплятьсЯ гроші з нічого, і дадуть в руки владу відсіялись.... І я вважаю що це тільки +. 

 

avatar

Громада

03 липня 2015 02:39