До Чернівців вночі привезли тіла двох загиблих буковинських героїв (оновлено+відео)

До Чернівців вночі привезли тіла двох загиблих буковинських героїв (оновлено+відео)

17.07.2015, 12:01

Уночі 17 липня до Чернівців привезли тіла двох загиблих буковинських героїв – чернівчанина Вадима Ситнікова та бійця з Кіцманщини Валеріана Моринюка, якого ще з минулого року вважали зниклим безвісти. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє журналістка Галина Єреміца. 

 «Зустрічали груз-200 у Чернівецькому моргу бійці 80-ки, заступник обласного воєнкома Віктор Дзьомбак,прийшли кілька волонтерів і все… Привезли тіла Кіцманський воєнком з родичами загиблих. А де ж представники міської ради, обласної ради та ОДА??? Їм лінь підняти з дивану свою (…) і віддати шану тим, хто віддав своє життя за Україну??? Що це за відношення до Героїв???», - написала Галина Єреміца.

 Прощання із Вадимом Ситніковим, який загинув, підірвавшись на міні на Луганщині, відбудеться сьогодні,17 липня, з 10.00 до 12.00 в палаці «Юність Буковини».

1


КОМЕНТАРІ (1)

Тіла загиблих вночі від міста зусрічав  міський комісар Юрій В"юн та начальник відділу мобілізаційної роботи місько ради Руслан Стецюк. На фото у ФБ на сторінці Галини Єреміци їх чітко видно. Саме вои і займалися організацією  всієї процедури доставки тіл загиблих,   поховання Героя у Чернівцях.

 
avatar

Свідок

17 липня 2015 13:16