Сьогодні у Чернівцях очікують Саакашвілі та Гриценка

Сьогодні у Чернівцях очікують Саакашвілі та Гриценка

09.03.2017, 10:49

У четвер, 9 березня, до Чернівців приїдуть Міхеіл Саакашвілі та Анатолій Гриценко.

 Про це повідомив колишній голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк.

Відомо, що о 12:30 на Центральній площі розпочнеться мітинг пам’яті Великого Українця Тараса Шевченка. Заплановано, що в акції візьмуть участь лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі та голова «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.

Після заходу політики зустрінуться з журналістами.

Як повідомили у Чернівецькому обласному об’єднанні «Майдан», у четвер 9 березня 2017 року на Центральному Майдані м. Чернівці біля пам’ятника Т.Шевченку вшануймо пам’ять нашого пророка Тараса Шевченка. Зберімося, об’єднаймося. Початок о 12-30 год.

Нагадаємо, екс-глава Одеської ОДА, лідер політичного проекту "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі заявив, що під час його візиту до Чернівецької області наприкінці січня, що його переслідували "люди Бурбака".

ДОВІДКОВО:

В четвер, 09 березня, об 11.00 на Центральній площі міста Чернівці відбудеться покладання квітів до пам’ятника Т.Шевченка та урочистості, присвячені 203 річниці від дня народження Великого Кобзаря. Об 11.45 в кінотеатрі «Чернівці» - демонстрація кінострічки «Сон». Запрошуються представники ЗМІ та  громадськості та ЗМІ.

1


КОМЕНТАРІ (2)

А що має Гриценко до цего фанфарона Саакашвілі? А чи думає, що під його лемент прорветься, а то десятиліття ходить у непрохідних. Так і в старість зануриться.

avatar

VМишо

07 березня 2017 20:28

Це той Ванзуряк, який був  однопартійцем зрадника Гасюка, потім Кличка, а зараз депутатом від наркоконтролю ?

avatar

08 березня 2017 14:15