Після голубців мобільний телефон до Чернівецького СІЗО намагалися передати  у банці з варенням

Після голубців мобільний телефон до Чернівецького СІЗО намагалися передати у банці з варенням

18.02.2015, 13:46

         Днями, оперативними  працівниками Чернівецького слідчого ізолятора відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області попереджено чергову спробу передачі заборонених предметів до зони, що охороняється.  Під час огляду посилки, яка надійшла від громадянина І. для ув’язненого Г. у банці з варенням було виявлено та вилучено мобільний телефон марки "Нокіа", який був обгорнутий у поліетиленовий паке білого кольору.

         Як зазначає начальник Чернівецького слідчого ізолятора Петро Лисак: «З початку 2015 року це вже не перша спроба передачі заборонених предметів до Чернівецького СІЗО, яку було успішно попереджено оперативниками. Робота у цьому напрямку ведеться постійно і як ми бачимо, дає належний результат».

 Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

Нагадаємо, 10 грудня 2014 року до Чернівецького слідчого ізолятора на ім’я ув’язненого К. з міста Івано-Франківськ надійшла посилка із продуктами харчування. Під час ретельної перевірки даної посилки в пакеті із «голубцями» було виявлено та вилучено мобільний телефон та сім карту, які були загорнуті у поліетиленовий пакет та уміло приховані.

Матеріали по факту виявлення та вилучення під час спроби доставки до слідчого ізолятора засобів зв’язку направлено до Шевченківського районного суду міста Чернівці для прийняття рішення відповідно до ст.188 КУпАП.
 
1