До 16 діючих в Чернівецькій області об’єднаних громад додалися ще дві  (+список обраних депутатів)

До 16 діючих в Чернівецькій області об’єднаних громад додалися ще дві (+список обраних депутатів)

03.05.2017, 23:15

Після виборів 30 квітня, до діючих в Чернівецькій області 16 об’єднаних громад додається ще 2 об’єднані громади.

Про це інформує управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.

30 квітня відбулися перші вибори депутатів та голів Конятинської та Селятинської сільських об’єднаних територіальних громад Путильського району. 

Вищезазначені громади в грудні минулого року отримали позитивні висновки на відповідність Конституції та Законам України від облдержадміністрації та в січні 2017-го завершили процес об’єднання. 

В Конятинській об’єднаній громаді явка виборців становить понад 61% виборців, в Селятинській – більше 56%. На виборах в Конятинській ОТГ переміг Конятинський сільський голова Олександр Комариця, який набрав майже 34% голосів. В Селятинській об’єднаній громаді переміг колишній Шепітській сільський голова Валерій Полянчук, набрав 44% голосів виборців. Одночасно з виборами голів до об’єднаних територіальних громад було обрано по 22 депутати вказаних місцевих рад.

До Конятинської ОТГ входять Конятинська сільська рада (села Конятин, Великий Липовець, Самакова), Довгопільська сільська рада (села Довгопілля, Греблина, Плита, Стебні) та Яблуницька сільська рада (села Яблуниця, Голошина, Плай). Загалом населення громади складає майже 5 тисяч жителів. 

У складі Селятинської сільської об’єднаної територіальної громади Селятинська сільська рада (села Селятин, Галицівка, Руська), Плосківська сільська рада (села Плоска, Лустун) та Шепітська сільська рада (села Шепіт, Андреківське, Верхній Яловець, Нижній Яловець, Сарата). У зазначеній громаді проживає 4 тисячі 800 людей. 

Світлина від BukNews.

 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1