Дмитро Сірман закидає  Максиму Бурбаку некомпетентність

Дмитро Сірман закидає Максиму Бурбаку некомпетентність

11.08.2014, 20:41

Колишній директор департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Дмитро Сірман (на фото - крайній справа) прокоментував гучні звинувачення міністра інфраструктури Максима Бурбака

"Окремі вислови, коментарі у мене як фахівця у сфері житлово-комунального господарства викликають подив, - написав Дмитро Сірман на своїй сторінці у ФБ.  

Чому чиновник такого високого рівня, цілий міністр інфраструктури України, може бути таким не компетентним у простих виробничих. питаннях. Сьогодні 11 серпня наш земляк Максим Бурбак розпочав свою прес-конференцію в облдержадміністрації з того, що вулицю Б. Хмельницького розрили під вибори для піару без наявного проекту. Враховуючи що на цьому заході було згадано і про мене. Хочу офіційно та авторитетно заявити, що це відверта брехня.

Вулиця Б. Хмельницького одна з найстаріших і найскладніших насичених інженерними мережами вулиць нашого міста. Саме по цій вулиці був прокладений перший газопровід. Для того щоб капітально відремонтувати вулицю ще у 2010-2011 роках було виготовлено проектно-кошторисну документацію і прийняте рішення про її ремонт. Весною 2012 року був проведений тендер. Хочу пояснити пану міністру, що згідно діючого законодавства неможливо провести тендер без наявної погодженою в установленому порядку проектно-кошторисної документації. До речі процедуру тендерних закупівель було неодноразово перевірено відповідними правоохоронними органами. Департаментом ЖКГ у 2012-2013 році було організовано і виконано значний обсяг інженерних робіт, не дивлячись на недостатнє фінансування, а саме:

- Заміна магістрального газопроводу по всій вулиці середнього тиску діаметром 400 мм і діаметром 200 мм низького тиску (роботи були виконані за кошти ПАТ «ЧернівціГаз»;

- Газові вводи до всіх житлових будинків;

- Побудовано два водопроводи діаметром 400 і 200 мм

- Виконано значну частину робіт по зливовій каналізації та інші супутні роботи.

При припиненні робіт в зимовий період була виконана зворотна засипка, що дало змогу забезпечити рух транспорту. Зараз нічого не заважає новому керівництву міста завершити роботи.

На відео міністр Бурбак говорить про ремонт вулиці Чапаєва і, зокрема, згадує прізвище колишнього директора департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради.

1


КОМЕНТАРІ (6)

А хто він такий, цей Дмитро Сірман? І які він має повноваження давати оцінку міністрові? Може він хоче, щоб його спіткала доля його сина, який, після того, як дістав кілька "копняків", змушений був утекти до Києва?

avatar

юра борісов

11 серпня 2014 17:59

Чому Сірман-Михайлішин так вільно пересуваються по місту? Невже іх суд випустив вже під майнову заставу?...

avatar

питання до правоохоронців

11 серпня 2014 22:49

Это вопрос к Бурбаку,  кого хера ты три года рассказывал про воровство, если нет ни одной криминальной справи. Странно они все воровали, при этом дороги делались, водоканал не отключали, все работало. А сейчас никто не ворует, но денег нет не на что ! 

avatar

Идиот

12 серпня 2014 12:11

Бо вы украли.

avatar

3-му

12 серпня 2014 16:56

Это ведь надо так любить Украину , Башлей ещё розмышляет.

avatar

Регионалам

12 серпня 2014 16:59

Квартиру хай Башлей віддасть назад, а сірман тушка хай іде до свого рідого мухосранська!

avatar

калинка

12 серпня 2014 22:51