Для Бешлея закони неписані

Для Бешлея закони неписані

24.10.2015, 01:36

Сьогодні кандидат у депутати до Чернівецької міської ради Іван Гораш повідомив про незаконну діяльність, яку веде його політичний опонент Володимир Бешлей.

Останні 10 років ніхто із мешканців і не підозрював, що існує таке свято, як «День Калічанки».

А от Володимир Бешлей напевно щороку його святкував, а тепер навіть запрошує на це дійство всіх бажаючих! Він навіть розклеїв по всьому району оголошення, в якому запрошує жителів Калічанки на свою шоу-програму.  Пан Володимир знає, що політична агітація закінчується в п’ятницю о 00:00, та напевно його це мало хвилює. Крім того Івана Гораша дивує те, що на об’яві є логотип політичної партії «Рідне місто», не дивлячись на те, що це заборонено. На свої особистій сторінці в мережі Facebook Володимир Бешлей висвітлив таке ж фото, але вже без партії.

Іван Гораш, член Чернівецької організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» особисто зателефонував на гарячу лінію ГМ «ОПОРА», та надав їм цю інформацію, у відповідь представники громадської мережі виявили своє зацікавлення, та пообіцяли неодмінно завітати на свято.

Іван розповідає, що Закон про вибори був писаний для всіх, і не оминав жодного, тому і відповідати перед ним повинні всі правопорушники. 

1