Діти з Буковини відпочили в таборі «Артек-Буковель»

Діти з Буковини відпочили в таборі «Артек-Буковель»

22.11.2018, 20:46

На запрошення народного депутата України від УКРОПу Олександра Шевченка 100 дітей із родин захисників України, малозабезпечених та багатодітних сімей відвідали табір «Артек-Буковель» у форматі екскурсії-відпочинку. Усі діти – із сіл Плоска, Розтоки та Конятин Путильського району.

«Підтримка малозабезпечених родин є вкрай важливою і цінною. Перебуваючи в щоденних проблемах, багатьом сім’ям, фінансово складно організувати відпочинок для дітей. Вдячний Благодійному фонду Олександра Шевченка за ті емоції та захват, які отримали наші маленькі буковинці. Спільно з колегами й надалі допомагатимемо дітям, сприятимемо їхньому змістовному та цікавому дозвіллю», – розповів очільник Чернівецької організації УКРОПу Віталій Ткачук.

«Діти дуже гарно й змістовно відпочили. За що вдячні парламентарю Олександру Шевченку, очільнику Чернівецької організації УКРОПу Віталію Ткачуку, керівнику фракції партії в Івано-Франківській обласній раді Миколі Палійчуку та координатору проекту з оздоровлення дітей Благодійного фонду Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ» Ользі Юришко», – наголосив очільник Путильської районної організації УКРОПу Володимир Тринька.

1