У Йорданештах продовжують шантажувати владу: діти до школи так і не пішли

У Йорданештах продовжують шантажувати владу: діти до школи так і не пішли

11.04.2017, 14:51

- Сьогодні батьки знову не пустили дітей до аварійної школи, - розповів molbuk.ua сільський голова Йорданешт Георгій Лютик. – Вчора представники батьків зустрічалися з головою ОДА Олександром Фищуком, але залишилися розмовою незадоволені – люди кажуть, що не отримали жодних гарантій. Але зараз ще буду зустрічатися у школі з вчителями, батьками, будемо домовлятися, щоб діти все закінчили навчальний рік. 

Читайте також:  Фищук вважає, що на школу в Йорданештах мають скинутися нардепи

За словами Г.Лютика, про ситуацію у Йорданештській школі вже знає Президент Петро Порошенко – відбулося засідання фракції партії "Солідарність" у Верховній Раді, де народний депутат Гергій Тіміш переказав главі держави обставини. 

- Сподіваємося, проблему таки вдасться розв’язати, кошти на добудову школи знайдуть, - каже Г.Лютик.

Нагалаємо, 10 квітня у школі села Йорданешти не розпочалося навчання  - батьки не пустили дітей у школу, яку визнано аварійною.

Читайте також:  Поки голову Чернівецької ОДА шантажують дітьми, забудовник розробляє проект нової школи

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Хай місцева громада в супрязі з Романія-маре збудують. Вони ж багатіють на контрабанді цигарок у ту країну. А Тиміш хай їй допоможе. Не в контрабанді, а в будівництві. Бач, яким бароном на депутатстві став. А ще кілька років тому копійки, щоб вести передбиборчу агітацію,28 не мав. А чи то інстинкт такий: цигансько- жебрацки жалітися?..

avatar

михель

12 квітня 2017 12:23

Хай місцева громада в супрязі з Романія-маре збудують. Вони ж багатіють на контрабанді цигарок у ту країну. А Тиміш хай їй допоможе. Не в контрабанді, а в будівництві. Бач, яким бароном на депутатстві став. А ще кілька років тому копійки, щоб вести передбиборчу агітацію, не мав. А чи то інстинкт такий: цигансько- жебрацки жалітися?..

avatar

михель

12 квітня 2017 12:25