Дев'ятеро іноземців-волонтерів упродовж тижня відчуватимуть Україну у Чернівцях і на Буковині

Дев'ятеро іноземців-волонтерів упродовж тижня відчуватимуть Україну у Чернівцях і на Буковині

07.01.2016, 22:46

Feel Ukraine – це проект, в якому  іноземні студенти з різних країн світу подорожують Україною, відвідують історичні та культурні місця, спілкуються з людьми, досліджують як українські села, так і великі міста і про всі свої враження і думки пишуть статті, фотографують за знімають відео-сюжети. 

Вся ця інформація буде висвітлюватись  на спеціально створеному сайті, а також в медіа ресурсах країн, звідки приїхали ці іноземці.

Проект реалізовується у 8 містах України: Київ, Львів, Чернівці, Ужгород, Івано-Франківськ, Харків, Одеса та Дніпропетровськ.

Волонтери розділенні на 2 команди:

  • 1 команда з 7 волонтерів подорожують по центральній Україні (Київ, Харків, Одеса та Дніпропетровськ)
  • 2 команда з 9 волонтерів подорожують західною Україною (Львів, Чернівці, Ужгород, Івано-Франківськ)

З 11 по 18 січня 9 волонтерів будуть перебувати в Чернівцях, де їх очікує програма подорожей містом та Буковинським краєм. До цього волонтери вже побували у Львові, Ужгороді та Івано-Франківську.

11 січня відбудеться прес-конференція в Чернівцях з командою іноземних волонтерів Всеукраїнського проекту «Feel Ukraine» («Відчуй Україну») та організаторами проекту від міжнародної молодіжної організації AIESEC.

Де: Буковинський зал, готель Черемош, вулиця Комарова, 13А, м. Чернівці.

Коли: 11 січня о 16:00.

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, яка займається розвитком лідерства через міжнародні стажування. В світі 68 років, в Україні 21 рік, в Чернівцях 4 роки. В рамках організації ми створюємо соціальні проекти в Україні на які приїздять іноземні волонтери, один із таких проектів, що реалізується цієї зими, проект «Feel Ukraine».

1