Деталі 'стрілянини' на Руській за участі директора МКП 'Притулок для тварин'. Зброю у підозрюваних — не виявили

Деталі "стрілянини" на Руській за участі директора МКП "Притулок для тварин". Зброю у підозрюваних — не виявили

03.12.2016, 21:06

Як повідомили у Патрульній поліції Чернівців, на місці працював СОГ Чернівецького ВП. У результаті обшуку у підозрюваних зброю не виявили.

Cьогодні , близько 13-ої години, патрульні отримали завдання: на вулиці Руській автомобіль збив собаку. Прибувши на виклик, з'ясувалося, що собаку заявника — Василя Виноградова, директора МКП "Притулок для тварин" — збив водій автомобіля Mercedes. Чоловік заблокував йому виїзд.

На місце події прибув ще один чоловік. Проти них громадянин застосував газовий балончик. 

 Зі слів заявника, він побачив у нього предмет, схожий на зброю, тоді кинувся навтьоки. Тоді почув звук, схожий на вистріл.

Водночас, директор МКП "Притулок для тварин" опублікував на своїй сторінці у Facebook фото пояснень та заяви, складених на місці події.

Згідно пояснення Василя Виноградова, коли Mercedes наїхав на собаку, він, аби не допустити втечі водія, перегородив йому дорогу, вставши попереду його автомобіля. За кілька хвилин на місце події приїхав водій BMW X5, який, вийшовши з машини, почав ображати, погрожувати директорові МКП, після чого вдарив його в обличчя. 

"Після удару я дістав балончик і, в цілях самозахисту, застосував його проти невідомих. Після чого водій BMW, який вдарив мене, дістав зброю типу пістолету і направив його на мене. Побачивши зброю, я почув гучний звук типу пострілу", йдеться у поясненні. Опісля, за словами Василя Виноградова, невідомі ще раз вдарили заявника та погрожували йому вбивством. 

Згідно з поясненням підозрюваного,  близько 13:04 йому подзвонив тато, сказавши, що він наїхав на собаку та якийсь чоловік не дає йому проїзду. Учасник інциденту виїхав з села Чагор та прибув на місце події за 20 хвилин. Коли він наблизився до заявника, той дістав газовий балончик та застосував проти нього. 

"В той час мій батько намагався забрати його і він проти нього також використав газ. Коли мій батько завдав йому удар, майже одразу під'їхали працівники поліції. Ніякого пістолету в мене не було", йдеться у поясненні. Наразі потерпілий склав заяву. Справу передано до прокуратури.

ІА "АСС" 

1