Десятикласник Чернівецької гімназії №5 Артур Качур посів друге місце на Міжнародній олімпіаді з астрономії (ОНОВЛЕНО)

Десятикласник Чернівецької гімназії №5 Артур Качур посів друге місце на Міжнародній олімпіаді з астрономії (ОНОВЛЕНО)

13.10.2016, 14:25

НАШ ГІМНАЗИСТ - ДРУГИЙ У СВІТІ!  ПИШАЮСЯ!!!!!!!!!!!!!УКРАЇНЦІ - РОЗУМНИКИ!!!!!!

Про це на своїй сторінці у ФБ написала заступник керівника навчального закладу Галина Абрам'юк.

Десятикласник Чернівецької гімназії №5 АРТУР КАЧУР посів друге місце НА МІЖНАРОДНІЙ ОЛІМПІАДІ З АСТРОНОМІЇ! ВІТАЮ АРТУРА І ЙОГО БАТЬКІВ!Вітаю керівників Артура - Олега Стратійчука, викладача фізики та астрономії коледжу ЧНУ ім. Юрія Федьковича та Наталю Олексієвич, учителя фізики та астрономії Чернівецької гімназії №5

ГІМНАЗІЯ РУЛИТЬ! КОСМОС НАШ!

До численних привітань приєднався Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, який поширив новину з коментарем: ПИШАЮСЬ!

Десятикласник Чернівецької гімназії №5 Артур Качур, який отримав друге місце на міжнародній олімпіаді з астрономії, не добрав до першого місця лише чотири бали. Олімпіада відбувалася в Болгарії.

Про це журналісту molbuk.ua розповів Олег Стратійчук, викладач коледжу ЧНУ, який готував Артура до олімпіади.

- Я єдиний вчитель, який підготував трьох учасників міжнародних олімпіад і двоє з них стали переможцями, - зазначив О. Стратійчук. - Було третє місце у Юрія Пекарського, у Артура Качура – друге. Планка тільки одна – займати перше місце. Тим більше, цього разу Артуру не вистачило лише 4 балів до першого місця.

"Ми всі, і я в тому числі, дуже вдячні колективу гімназії №5, адміністрації, директору, завучу і особливо двом вчителям фізики та математики Наталії Олексієвич та Ользі Гоян, - зауважив пан Олег. – Вдячний за те, що вони сформували фізико-математичний світогляд, розум цієї дитини. Я зі свого боку лише шліфував ці знання, направляв їх у вірне русло і таке інше. Це закінчилося певним успіхом".

За словами Олега Стратійчука, учасники олімпіади їхали до Болгарії за власний рахунок. Потрібно було понад 500 євро. Ці гроші за кілька днів знайшли в гімназії №5 і таким чином допомогли своєму учневі потрапити на олімпіаду.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Круто!

avatar

13 жовтня 2016 12:09

Что за ложь,в прошлом году он был в восьмом классе,а в этом уже в 10,по ходу он и в олимпиаде тоже не участвовал.

avatar

вася

13 жовтня 2016 12:44

Молодець, так тримати!

avatar

Чернівчанин

13 жовтня 2016 13:56