Депутати помстилися поліції за Бешлея

Депутати помстилися поліції за Бешлея

13.10.2016, 14:20

До розгляду програми профілактики правопорушень та протидії злочинності повернуться через 2 тижні, після вивчення результатів діяльності правоохоронців У депутатів виникла низка запитань до якості програми та роботи поліції у Чернівцях. Під час обговорення на сесії з’ясувалось, що на близько 100 гральних закладів відкрито лише 5 кримінальних проваджень, а ситуація з автотранспортом у місті погіршилася. Народні обранці заявляють, що нерідко поліція перекидає свої обов’язки на громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не підсвічувався номерний знак": керівник поліції Чернівців розповів, з чого почалась сутичка з депутатами "Рідного міста"

Тому прийняття комплексної Програми профілактики правопорушень та протидії злочинності в місті Чернівцях на 2016-2018 роки відтермінували. На її реалізацію із міського бюджету передбачено виділити трохи більше як 1,4 мільйона гривень. У документі, зокрема, йдеться про придбання для патрульних поліцейських велосипедів та відеореєстраторів. 

Джерело: http://promin.cv.ua/ 

ДОВІДКОВО:

Сесія чернівецької міської ради, яка розпочалася ще 29 вересня продовжила сьогодні свою роботу. 

Нагадаємо, вперше на сесії цього скликання, на своєму звичному місці - депутат від партії "Рідне місто" Ростислав Білик, який зник з Чернівців на 7 місяців.

Сьогоднішнє засідання продовжили з сьомого питання порядку денного: Про затвердження Комплексної Програми профілактики правопорушень та протидії злочинності в місті Чернівцях на 2016-2018 роки.

Перед депутатами про роботу поліції прозвітував начальник патрульної поліції міста Олег Йосипів, який зауважив, що понад 4 мільйони гривень накладено штрафів патрульними за час їхньої роботи. Також, стверджує О.Йосипів, патрульні спільно з іншими підрозділами зараз розробляють алгоритми протидії гральному бізнесу в Чернівцях.

Олег Йосипів пояснює, що поліція не все виконує досконало і швидко, тому що завдань у них дуже багато, навантаженість у патрульних величезна. Тому, звичайно, вони беруться за більш нагальні справи, і не встигають деколи з порушниками правил паркування боротися, чи з стихійною торгівлею. Тому закликає до спільної роботи всіх: і депутатів, і чиновників, і небайдужих чернівчан. 

Джерело: http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

До чого тут помста, якщо поліція не справляється зі своїми прямими обов'язками?

avatar

Людмила Дудченко

13 жовтня 2016 17:52

avatar

Panas Roik

13 жовтня 2016 21:11