Депутати облради просять не садити екс-губернатора (+додаток)

Депутати облради просять не садити екс-губернатора (+додаток)

05.06.2012, 22:36

62 депутати Чернівецької обласної ради підписалися під зверненням до голови Апеляційного суду з проханням не позбавляти волі колишнього голову Чернівецької ОДА, ексміністра охорони навколишнього природнього середовища Георгія Філіпчука.

"Ми не хочемо кваліфікувати вирок Солом`янського районного суду, але просимо оцінити його заслуги перед державою, - йдеться у зверненні. - І якщо судом буде визнано, що він дійсно винен, то обрати міру покарання, не пов`язану з позбавленням волі"

Під зверненням поставили підписи представники усіх фракцій.

Депутат В`ячеслав Добровольський, який озвучив звернення на сесії облради, пропонував за нього проголосувати. Однак, голова фракції Партії регіонів Георгій Галиць запевнив, що для суду достатньо буде колективного звернення депутатів і питання на голосування не поставив.

Раніше обласний Комітет опору диктатурі засудив вирок колишньому Міністрові мінприроди Уряду Юлії Тимошенко Георгієві Філіпчуку, який рішенням суду на 3 роки позбавлений волі.

За матеріалами: Коментарі.Чернівці

1


КОМЕНТАРІ (2)

А як розуміти що Галиць запевнив,що для суду достатньо звернення і питання на голосування не поставив. А що це чмо не такий депутат як інші. Він що голова ради, чи заступник. Ото маємо раду!

avatar

PETRO

05 червня 2012 17:43

Зробили "з Івана пана" от тепер і маємо!

avatar

СЕМЕН

06 червня 2012 09:43