Депутати ніяк не зберуться на сесію розглядати бюджет Чернівців на 2017 рік

Депутати ніяк не зберуться на сесію розглядати бюджет Чернівців на 2017 рік

30.12.2016, 12:45
Після оголошеної перерви до сьогодні до 9 години

Після оголошеної перерви на вчорашньому сесійному засіданні чернівецькі депутати не можуть зібратися, аби розпочати роботу. На 9 годину до сесійної зали прийшло лише десяток найвідповідальніших депутатів.

- На останнє пленарне засідання у цьому році "Народний Контроль" прийшов першим . Будемо голосувати за бюджет та за багато інших питань для поліпшення життя чернівчан, - написав у ФБ депутат Yaroslav Petryshyn.

Лише о 10.30 продовжила роботу сесія Чернівецької міської ради, хоча планувалося розпочати роботу о 9.00 мала сьогодні, 30 грудня, продовжити своє засідання, так і не зібралася – немає кворуму. 

Нагадаємо, сьогодні депутати мають розглянути проект бюджету Чернівців на 2017 рік.

Учора за цілий день депутати не дійшли до цього питання в порядку денному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Чернівецької міськради вдруге позбавили чернівчан шансу їздити у нових тролейбусах

Міський голова учора ввечері поділився враженнями після тривалого засідання 20-ї сесії: "12 годин говорільні. До бюджету так і не приступили. Нові тролейбуси провалили. Атовців пересварили. Стомились та пішли спати. Боже, бережи Чернівці...", - написав Олексій Каспрук.

Нагадаємо, розпочалася сесія ще минулого тижня. 29 грудня депутати продовжили роботу, але ухвалили тільки кілька рішень. Встигли призупинити дію рішення щодо виділення коштів на житло учасникам АТО. Також депутати вдруге провалили питання про оновлення міського електротранспорту у Чернівцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецька міськрада призупинила дію конфліктного рішення про виділення коштів на житло 30 учасникам АТО

https://pogliad.ua/, molbuk.ua/

1