Депутати не зможуть відправити у відставку Каспрука, бо в Чернівцях уже нема «смотрящих» 'клану Фірташа-Борисова', - нардеп

Депутати не зможуть відправити у відставку Каспрука, бо в Чернівцях уже нема «смотрящих» "клану Фірташа-Борисова", - нардеп

22.08.2016, 17:26

Депутати Чернівецької міської ради не зможуть втілити сценарій"Федорук-2" з міським головою Чернівців Олексієм Каспруком через зміну загальнодержавної системи.

Про це в ефірі програми "Час змін" на телеканалі ТВА повідомив народний депутат, колишній мер Чернівців Микола Федорук.

Зокрема, ведуча програми нагадала, що окремі політичні експерти пророкують, що нещодавнє подолання вето мера Каспрука є першим кроком до сценарію, який депутати втілили у 2011 році.

Натомість Микола Федорук не погодився з такою тезою.

"Для мене це не є реальним. Тому що ситуація загальнодержавна змінилася. Сьогодні немає "смотрящих" в міській раді від "клану Фірташа-Борисова". Сьогодні немає губернатора, який би це все організовував, виконуючи вказівки київських персон. Сьогодні є зовсім інша ситуація в державі. І, якщо не дай Бог, таке буде, є ще суди, хоч вони не досконалі, але вони будуть розглядати дане питання. Це рішення нічого не буде означати, якщо навіть хтось виношує зараз такі плани", - зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продан не розуміє, чого Москаль його називав "смотрящим" у Чернівцях і дивується, чому йому ніхто не телефонує (ВІДЕО)

Водночас Федорук заявив, що депутати міськради повинні займатися господарськими справами, а не гратися у політичні ігри.

"Але я вважаю, що депутатам треба займатися містом, господаркою, питаннями злободенного життя, а не гратися в ці ігри. Вони до добра не приведуть. Ще раз кажу: організовують це все ті, хто організовував це у 2011 році. Як кажуть військові, двічі снаряди в одну і ту ж воронку не попадають. І двічі такого не буде", - заявив Федорук.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (6)

Які ви дибіли. Який клан??? Подивіться, що робиться у стінах Чернівецької міської ради, департаменті економіки, департаменті ЖКГ та департаменті МБК та ЗВ. Каспрук понакладав на керуючі посади хапуг та бездарів. Люди, схаменіться. Такого хабарництва, що утвориловь на сьогоднішній день, ще не було. Совісті у Федорука немає. Накрав грошей у міста та людей. Давай вкладай свої гроші в місто, а не умнічаєш.

avatar

22 серпня 2016 14:48

засцяв коля-комсомолець, відчуває своїм комуняцьким рилом, що каспруку скоро капут)

чекайте ще трохи товариші "революційонєри". Скоро ваша черга відгрібати!. Люди у Чернівцях нічого не забули

avatar

independent

22 серпня 2016 17:19

ну всем понятно что Каспрук не умеет управлять городом.я не понимаю почему он не договорится?? и вместе начнут делать что то толковое для города

avatar

студенТ

22 серпня 2016 17:34

 

Єдині, кому не подобається керівник міста , це зароданці, дебілики та забашляї....  Запроданці ніяк не можуть зрозуміти , що не всі мусять бути зароданцями.

avatar

22 серпня 2016 20:46

Як ти глибоко лизнув. А чого анонімно? )) 

avatar

останньому

22 серпня 2016 23:50

Не забыть переименовать улицу его папеньки- комуняги. Или закон на него не распространяется?Хозяйственник был не плохой,но ярый красноперый (царство небесное).Переименовать на Пупкина,он свой чувак(пока)

avatar

Черновчанин

23 серпня 2016 08:34