Депутати міськради могли  за власні кошти прибрати сніги на своїх округах, але не зробили цього

Депутати міськради могли за власні кошти прибрати сніги на своїх округах, але не зробили цього

12.01.2017, 17:21

Про це у матеріалі Чернівці: мороз і депутатський понос пише газета Час. 

"Тож як умів, як міг, так і справлявся Каспрук зі стихією. Ще добре, що недовго хурделило, тож колапсу в Чернівцях не сталося. Коли депутати таки змусили Каспрука розказати, як він не зміг подолати сніги-морози, мер відповів, що грошей у нього тільки на розчищення 133 вулиць. А у місті їх є тисяча. Тому кинули гроші, сили і техніку на головні дороги. Другорядні ж досі у снігах. Депутати аж раділи від того, що влада не змогла належним чином впоратися із природними викликами. Особливо тішився викормиш Федорука Володимир Бешлей. Колись Микола Трохимович його до мерії ледь не в памперсах заніс, з пипочки годував, дув, як на гаряче, готував собі наступника. А той підріс і продав Федорука. Причому недешево. У молодого хлопця, котрий тільки кілька років депутатствує, не займався бізнесом, не був підприємцем, накопичились чималі багатства. Він вже їздить на іномарці вартістю більше ста тисяч. Звідки таке «бабло» у депутата? Йому ж добре відомо, що грошей на розчистку було тільки на 133 вулиці. Тож, будучи небідним (його ще не питали, звідки взяв багатства), міг би цей депутат на своєму окрузі прибрати сніг. Найняти техніку, людей, купити пальне. Спочатку сам би зробив добро, а потім вже питав з Каспрука. Бо виходить, ніби той мазохіст Бешлей радіє, коли людям погано.

Так само всі як один депутати від «Рідного міста», «Солідарності», «Самопомочі», «Батьківщини», навіть від ВО «Свобода» змогли би трохи прибрати сніги на своїх округах за власні кошти. Коли ми подивилися їхні декларації, то пересвідчилися, що гроші на це у депутатів таки є. Серед бідаків там може зо два атовці з «Самопомочі» та Іван Гончарук з «Народного контролю». Тож прибравши сніг, розчистивши дороги, ці депутати могли б уже по-серйозному питати з мера. І люди б їх підтримали.

Натомість депутати пропіарилися, мер котив словами по залі, а чернівчани ламали кістки на ожеледах, сиділи у заторах на дорогах, мерзли на зупинках і долали снігові кучугури."

 Джерело: http://www.chas.cv.ua/
1


КОМЕНТАРІ (2)

До редактора!

Петре ти все правильно говориш. Так могли! але команда без командира?

Мера під час снігопаду не було у місті три доби, Ти це тоже знаєш. То як зрозуміти : як умів, як міг так і справлявся? Який піп такий і прихід. Маємо те, що маємо, так говорив перший наш Президент. А рахувати чужі гроші справа невдячна, податки які вони (депутати)сплатили  ідуть в розпорядження міста. А з таким господарем і мілліардів буде мало. Все просре, або інфляція забере.

avatar

Чернівчанин

12 січня 2017 19:28

Кобевко, старый ты пень. Сколько  лет прожил, а совести не приобрёл.  Как был торгашем словами, так и остался ))

Тебе что, Федорук дочурку твою пообещал пристроить на сладкую должность?

Где ты был, когда Федорук с Ринжуком Калинку  обворовывали? Рынжук по самым скромным подсчётам ментов настриг больше двухсот миллионов баксов. А сколько отстегивал  твоему другу - десять процентов...двадцать...?  За те деньги, которые они на Калиновском подняли, потом Федорук с Добробут а и Гравитона приумножить,  можно не только весь автопарк жкх обновить , но и все школы с садиками без всяких кредитов утеплить.

..Между нами, Петя, я тебя понимаю...Когда идёт речь о будущем своих детей, то Бог с ними, с теми принципами. 

avatar

Сева

13 січня 2017 02:10