Депутати міськради Чернівців попрацювали дві години і на пропозицію Богдана Ковалюка з фракції “Самопоміч” взяли перерву до 13 березня

Депутати міськради Чернівців попрацювали дві години і на пропозицію Богдана Ковалюка з фракції “Самопоміч” взяли перерву до 13 березня

09.03.2017, 18:45

У роботі сесії Чернівецької міської ради оголошена перерва до понеділка, 13 березня, 10.00. Відповідну пропозицію вніс сьогодні, дев'ятого березня, на пленарному засіданні депутат від фракції “Самопоміч” Богдан Ковалюк. 

Б.Ковалюк аргументував свою пропозицію тим, що у сесійній залі мало депутатів:

“У нас залишаються два важливих питання — розгляд програми “Комфортне місто” та наглядові ради, - зазначив Б. Ковалюк. - У зв'язку з тим, що немає голосів для вирішення таких важливих питань,прошу зробити перерву до понеділка.

На зауваження міського голови О. Каспрука щодо того, що депутатів насправді вистачає (у залі у цей момент занходилося 27 депутатів), Б. Ковалюк не звернув уваги.

Пропозиція Б. Ковалюка була підтримана. 

- Дивіться, з чим ми сьогодні розходимося з вами: гроші на фінансову підтримку підприємств на оплату електроенергії ми не виділили, футбольний клуб “Буковина” завалили, кошти на продовження будівництва проспекту Незалежності, 116 не прийняли... До понеділка, друзі! - сказав міський голова і вийшов із сесійної зали, грюкнувши дверима. 

Нагадаємо, це було п'яте пленарне засідання лютневої сесії, яка розпочалася ще 23 лютого. Сьогоднішнє засіданні розпочалос яо десятій ранку, проте у загальному підсумку депутати працювали близько двох годин. Кілька разів вони оголошували перерву, а о 12-ій годині взагалі не було кворуму, через що О. Каспрук був змушений оголосити перерву до 14.00.

Джерело: molbuk.ua

1