Депутати  кинулися масово ощасливлювати людей, аж тріски летять: на бульварі вже викорінюють давній дитячий майданчик

Депутати кинулися масово ощасливлювати людей, аж тріски летять: на бульварі вже викорінюють давній дитячий майданчик

31.08.2015, 23:58

Чернівці. Передвиборчі «полювання» на дитячі майданчики

 Новий сезон політичного шоу "Алло, ми шукаємо таланти" розпочався. Ті ж кандидати у депутати міської ради - тепер вони ж спонсори - почали народу робити добро.

 В принципі, це зрозуміло всім. Власне, як щось цілком очевидно і те, що нове, а тим більше "супернове" - це щось невідоме, незнайоме. А для досягнення успіху в боротьбі за симпатії виборців потрібно бути як мінімум впізнаваним, так би мовити заявити про себе на весь голос на своїй виборчій дільниці.

 

Так сьогодні у нашому районі Бульвар розпочалось викорінення давнього дитячого майданчика, який побудували ще у 1985 році.

А мешканців, звичайно,  ніхто і не питав. Ні огорожі, ні дотримання техніки безпеки - це нікого не цікавить. Тут кругом дітвора бігає, а бульдозер зриває старі гойдалки та лавки і асфальт і вантажить  на машини.

 

Коли я підійшов і просто запитав: чому ви порушуєте техніку безпеки і що ви тут будуєте, то в грубій формі отримав відповідь: Не ваша справа!

Тут у нашому районі вже були такі спроби будувати торговий центр. Люди тоді відстояли  цей дитячий майданчик. Але варто знати наш район - тут переважають одні великі дев’ятиповерхові будинки, а де ж малечі гуляти?

Можливо, буде щось краще.  Поживемо - побачимо.

Але людей таки варто інформувати та дотримуватись техніки безпеки. Щоб, не дай Боже, дитинка під трактор не потрапила.

Степан Карачко

 

1