Депутати Чернівецької міськради вдруге позбавили чернівчан шансу їздити у нових тролейбусах

Депутати Чернівецької міськради вдруге позбавили чернівчан шансу їздити у нових тролейбусах

30.12.2016, 00:16

Чернівецька міська рада вдруге провалила голосування за надання місту кредиту в розмірі 8 млн євро від Європейського банку реконструкції та розвитку на закупівлю нових тролейбусів.

Після понад 1,5-годинного обговорення цього питання, депутати не змогли ухвалити рішення про схвалення цього проекту за основу.

Зокрема, із 32-х присутніх у сесійній залі, 12 обранців проголосували "за", двоє - "проти", 13 утрималось і п’ятеро не голосували.

Нагадаємо, за умовами проекту, який виносився на розгляд депутатів міськради, Європейський банк реконструкції та розвитку пропонує виділити Чернівцям 8 млн євро на закупівлю 50-ти нових тролейбусів.

Цього тижня Івано-Франківська міськрада ухвалила ідентичне питання без жодних дискусій.

Джерело: molbuk.ua. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

во сволота, самодроч, сектанти юлькині, грузіни з наркоконтролю.....і канечно риги -гниле тісто!  місто потрібно звільнити від цієї онко-пухлини!   Негайно перевибори!!!

avatar

виборець

30 грудня 2016 18:50

До виборця!

А ти разом з мером розкажи чернівчанам на який термін береться кредит? графік платежів по кредиту, і процентна ставка по кредиту. І звичайно хто, як і за який кошт буде гасити кредит. ЧТУ  в даний час із своїми заробітками не в змозі буде погасити місячні проценти по запропонованому кредиту. Якщо на відомих загалу умовах оформити запропонований кредит, то за максимум шість місяців власником ЧТУ буде ... звичайно один із навозного фронту, прізвища вам відомі. Так хто сволота?

avatar

Чернівчанин

30 грудня 2016 20:04