Депутати Чернівецької міськради хочуть, щоб за ними стежили нові камери: обранці вирішують, куди діти зайві кошти

Депутати Чернівецької міськради хочуть, щоб за ними стежили нові камери: обранці вирішують, куди діти зайві кошти

16.05.2016, 16:08

В сесійній залі вони обговорюють пропозиції депутатів, як розподілити залишки міського бюджету станом на 1 січня ц.р, які узагальнила постійна депутатська комісія з питань бюджету та фінансів і 11 травня передала виконавчим органам міської ради для опрацювання.

Депутати почали розподіл залишків бюджету з пропозиції  виділити на енергоаудит 73-х  будівель по гранту NEVKO.

Ще пропонують замінити камери відеоспостереження в сесійній залі та коридорі міської ради. Так, у рамках розподілення залишкових коштів, йшлося про забезпечення нових цифрових та IP- камер відеоспостереження у приміщенні міської ради для прозорого проведення сесій та засідань в мерії. Окрім цього,нова техніка дасть змогу якісно архівувати відзнятий матеріал. Для реалізації даного проекту із залишкових коштів заплановано виділити  70 тисяч гривень, - про це повідомляє сайт http://www.0372.ua/

Окремий вклад запропонували також внести в створення смуг перешкод у навчальних закладах обласного центру (як основу патріотичного виховання молоді).

«Оскільки у країні війна, військова підготовка у навчальних закладах є необхідністю», - зазначив мер міста Олексій Каспрук.

На один навчальний заклад заплановано створення 4-х смуг перешкод. Однак, за зауваженнями депутатів, для цього слід також підготувати належні умови, зокрема тепло- та водопостачання, витрати на які слід теж передбачити у залишковому бюджеті.

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/10880-deputati-virishuyut-kudi-diti-koshti-yaki-lishilisya-z-minulogo-roku-foto. Сайт http://acc.cv.ua/

1