Депутати Альона Гливко і Володимир Мунтян провели прийом громадян на Глибоччині

Депутати Альона Гливко і Володимир Мунтян провели прийом громадян на Глибоччині

12.10.2016, 01:22

Керівники фракцій «Батьківщина» - в Чернівецькій облраді Альона Гливко та в Глибоцькій райраді Володимир Мунтян – провели прийом громадян у селах Тереблечанської та Синьовецької сільрад на Глибоччині. Як повідомляє прес-служба обласної парторганізації ВО «Батьківщина», серед питань, які найчастіше порушували виборці, які прийшли на прийом до депутатів, були несправедливо низькі пенсії, шахрайськи відібрані земельні паї, астрономічні тарифи і смішні субсидії.

«Наприклад, на прийом вкотре прийшла жінка, про яку я стільки разів говорила і на сесіях обласної ради, і в телеефірах, і з чиновниками департаменту соцзахисту, – каже Альона Гливко. – Надія Архипівна, ветеран праці, пропрацювала 40 років у колгоспі, мати 5 дітей – живе у двокімнатній квартирі із прописаними 11 членами сім'ї, із пенсією 1450 грн, а минулого року отримала субсидію 4 грн!»

Депутат має намір домагатися перерахування пенсії цій жінці – якщо треба, то й через суд.

Депутати відвідали дитсадок у Синівцях і Нижньосинівецьку школу. І якщо садок демонструє ефективність співпраці влади і громади, яка дає підстави подаватися на участь у проектах ЄС/ПРООН і залучати європейські кошти, то школа наразі потерпає. Попри десяток депутатських запитів від «Батьківщини», влада не зважає на численні проблеми школи, яка в опалювальний сезон входить з щілинами у віконних рамах і протягами в класі. Вже навіть кошторис є, тож виділення коштів депутати беруть на особистий контроль.

Серед приємних моментів – подяки відвідувачів за особисте сприяння розв’язанню їхніх проблем, а також спілкування з сільськими головами.

«Бачення і плани сільських голів щодо подальшого функціонування громад цілком збігаються з планами самих громад: вони одностайно вирішили об’єднатися, – каже Володимир Мунтян. – Це один з тих рідкісних випадків, коли існує абсолютне порозуміння».

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ця ганьба із румунським паспортом ще піариться? 

avatar

стожар

12 жовтня 2016 17:29