Депутатка чернівецької міської ради Наталя Якимчук у Страсбурзі на Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи

Депутатка чернівецької міської ради Наталя Якимчук у Страсбурзі на Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи

22.03.2016, 20:07

У складі української делегації  участь у сесії Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи бере Наталя Якимчук, депутат міської ради Чернівців. Пленарні засідання 30-ї сесії відбуваються 22-24 березня у Палаці Ради Європи, що у Страсбурзі. Загальна тематика цьогорічних зібрань Конгресу – етика та прозорість на місцевому та регіональному рівнях.

Дебати цієї сесії Конгресу у вівторок були  присвячені спроможності відповісти на виклики щодо створення міжкультурних товариств на місцевому рівні.

23 березня члени Конгресу говоритимуть про автономію і кордони у Європі, що розвивається. Йтиметься про боротьбу з торгівлею людьми та роль у цьому процесі місцевих влад. Дебати вестимуться також про внутрішньо переміщених осіб. Обговорюватимуться спостереження за місцевими  виборами в Україні 25 жовтня 2015 року.

Етика та прозорість на місцевому та регіональному рівнях під час пленарного засідання у четвер розглядатиметься через призму забезпечення прозорості державних закупівель. Доповідатиметься про стан місцевої та регіональної демократії у Словацькій Республіці.

 Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/9182-deputatka-chernivetskoji-miskoji-radi-natalya-yakimchuk-u-strasburzi-na-kongresi-mistsevikh-ta-regionalnikh-vlad-radi-evropi. Сайт http://acc.cv.ua/

1