Депутатів «Рідного міста» не включили до депутатської групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» (ОНОВЛЕНО)

Депутатів «Рідного міста» не включили до депутатської групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» (ОНОВЛЕНО)

14.09.2017, 12:25

Про це на позачерговій сесії повідомив міський голова Олексій Каспрук.

 За його словами, четверо депутатів подали заяви на включення їх до депутатської групи. Однак задовільнили прохання лише двох – Віталія Матвієнка та Андрія Брязкала («Самопоміч»). Заяви Володимира Бешлея та Анатолія Чесанова відхили.

 «Повідомляю, що поступило повідомлення голови депутатської групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» Андрія Романчишина про те, що були розглянуті заяви депутатів Чернівецької міської ради Володимира Бешлея, Анатолія Чесанова, Віталія Матвієнка та Андрія Брязкала щодо включення їх до складу групи. Обговоривши заяви кожного з них, одноголосно прийнято рішення заяви Матвієнка та Брязкала задовільнити, а заяви Бешлея і Чесанова відхилити», - сказав Каспрук.

Нагадаємо, депутати Чернівецької міської ради зібралися на позачергову сесію, аби подолати вето мера.

Міський голова Олексій Каспрук зупинив дію шести рішень міської ради. Зокрема,   «Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволів на складання проектів відведення, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання адрес земельним ділянкам та внесення змін до окремих пунктів рішень з цих питань», яким  учаснику бойових дій Горбі Юрію Григоровичу надано дозвіл на складання проекту відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000га, у власність за рахунок земель запасу міста, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вулиця Широка,13.  «Про розгляд звернення Попадюка Г.І. щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою земельної ділянки у власність за адресою вул. Шухевича Романа, 7».  А також   рішення про надання дозволу депутату Василю Продану на викуп земельної ділянки за адресою вул. Університетська,20  площею 0,1091га для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі.  Депутати на початку засідання обговорили ситуацію щодо призначення секретаря.

У Чернівцях депутатів міськради фракції "Рідне місто" Володимира Бешлея та Анатолія Чесанова не включили до депутатської групи "Спільними зусиллями захистимо Чернівці", бо вони "є політичними приблудами і діють тільки на благо свого "хазяїна".

Про це на своїй ФБ-сторінці повідомив член цієї групи, депутат "Самопомочі" Олександр Ставчанський, пише molbuk.ua

"Хочу ще раз нагадати, що до складу цього формування ми включатимемо тільки тих депутатів, які мають гідність та совість, і які не є політичними приблудами, які діють тільки на благо свого "хазяїна". Саме тому ми відмовилися прийняти в цю групу двох одіозних колег. Людей із зіпсованим реноме, для яких гроші та "шкурняки", брехня і популізм, є значно важливішими цінностями, аніж чесність, щирість і робота на благо міста", - написав депутат.


Джерело: сайт http://acc.cv.ua/ та https://bukovyna.tv/, molbuk.ua

1