Депутатів райрад у Чернівцях погрозами схиляють до співпраці?

Депутатів райрад у Чернівцях погрозами схиляють до співпраці?

30.08.2011, 22:25

"Не будете співпрацювати з Чернівецькими обласною та міською радами – взагалі ліквідуємо районні ради в обласному центрі", - приблизно таким був лейтмотив лекції радника в.о. Чернівецького міського голови Бориса Руснака "Про обсяги меж повноважень...", яку він прочитав депутатам районних у місті рад. За словами голови облорганізації "Фронту змін" Максима Бурбака, "це сигнал того, що влада фактично перейшла у наступ на непідконтрольні їй місцеві ради. Адже у більшості райрад домінують депутати від опозиційних партій. В одній лише Шевченківській районній раді міста Чернівці 20 мандатів мають депутати від "Фронту змін", а це 40 відсотків від загального складу ради. Відтак цілком реальною була перспектива створення ними власної більшості".  Власне заплановані до розгляду сесіями цих райрад питання свідчать самі за себе. Депутати Першотравневої районної ради (м.Чернівці), наприклад, планували звернутися до Президента України з пропозицією заветувати так звану пенсійну реформу, а Шевченківської – взагалі вимагати у Віктора Януковича припинити політичні репресії в Україні.



КОМЕНТАРІ (3)

Ось це і є істинним обличчям "інваліда-експерта", п.руснака. Це і є демократія по-регіональному, це є венршиною самоврядування в Чернівцях.

avatar

Юрій

30 серпня 2011 18:13

Ось це і є істинним обличчям "інваліда-експерта", п.руснака. Це і є демократія по-регіональному, це є вершиною самоврядування в Чернівцях.

avatar

Юрій

30 серпня 2011 18:14

Цікаво, невже Руснак продався лише за посаду і ділянку під гараж. Може скоро стане відомом що йому ще пообіцяли, як бешлею хату?

avatar

Іванов

30 серпня 2011 20:35