Депутату Чинушу нагадали змову з регіоналами, викрили у надмірній увазі до БПП-'Солідарність' і підступних намірах, чим дуже засмутили  депутата Чесанова (ОНОВЛЕНО)

Депутату Чинушу нагадали змову з регіоналами, викрили у надмірній увазі до БПП-"Солідарність" і підступних намірах, чим дуже засмутили депутата Чесанова (ОНОВЛЕНО)

13.01.2016, 23:21

Депутати Чернівецької міської ради продовжують жваво обговорювати секретаріаду у стінах ратуші. Щоправда цього разу з сесійної зали дискусія перемістилася у соціальні мережі.

Жорстка оцінка, яку вже колишній кандидат на посаду секретаря міської ради Володимир Сєхов (фракція "БПП-Солідарність") дав подіям, що мали місце у ратуші, викликала бурхливу реакцію його колеги-депутата Валерія Чинуша (фракція "Рідне місто").

Зокрема, депутат Чинуш не тільки поставив під сумнів щирість самого Володимира Сєхова, але й несподівано висловився щодо процесів, які нібито відбуваються у фракції БПП-Солідарність.  

- Валерий Чинуш, вы представитель "нашей Украины", меня настораживает ваше чрезмернее внимание происходящего во фракции БПП "Солидарность", - відповів на ці закиди депутат Володимир Сєхов. -  Вам бы в своём болоте разобраться! Кто вы, чтоб я перед вами оправдывался? Люди спросят - им готов все рассказать, но не вам и вашим сфабрикованным статьям и вашим преданным, проплаченным писакам. Какое Вы имеете отношение к нашей фракции, в которой 9 штыков порядочных, преданных интересам горожан депутатов? Ваше красноречие я видел, когда Вы снимали законно избранного мера и подписывали заявление против студентов в прокуратуру! Об этом ведите дискуссию! То что вы запланировали вчера вы сделали, то что вы хотите сделать завтра -  отправить в отставку очередного законно избранного мера, в этот раз у Вас не пройдёт!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Сєхов заявляє, що реваншисти-регіонали використали його персону для очорнення Блоку Петра Порошенка у Чернівцях

Незабаром до дискусії долучилися ще кілька депутатів Чернівецької міської ради - Андрій Кавуля і Анатолій Чесанов.

Андрій Кавуля нагадав Валерію Чинушу деякі епізоди його політичної біографії у період безголів'я у Чернівцях. 

Андрій Кавуля Добрий вечір, Валерій Чинуш! Особисто я знаю Вас останні 5 років. Чим Ви мені запам'яталися: це в 2010 році змовою з регіоналами на користь Михайлішина, потім зі  своїми колегами-тушками Ви проголосували за відставку чиного мера Федорука, після чого плідно з ними ганьбили Україну з 2010 по 2013, наприкінці ще й заява проти студентів. Де ж тут невідповідність, шановний? Маєте бажання продовження? Буде!!!

Натомість Анатолій Чесанов образився за несправедливий, на його думку, закид про те, що він писав донос у прокуратуру проти студентів. 

Анатолий Чесанов Мне мягко говоря грустно и неприятно наблюдать за всем происходящим... Не хочу переходить на персоналии, но многое не по мужски! Может хватит полоскать грязное белье? Может надо кому-то остановиться? .. Считаю, что многое, в чем обвиняют Владимира Сехова не правдиво. Прошу Вас, уважаемые Валерий Николаевич и Владимир Евгеньевич, остановите публичные разборки!

Андрей Поляк Анатолий Чесанов а Ваш комментарий по поводу так называемой "заявы на студентов" можно услышать, вроде бы как Вы были при делах тогда и там стояла и Ваша подпись?
 
Анатолий Чесанов Мало того, что стояла подпись, я писал... И этого не скрываю. Ни одного слова против студентов НЕ БЫЛО! То, что Владимир Сехов про это вообще пишет - его не красит и я ему это всё ему высказал. Уверен, что эту тему он поднимать больше не будет! А в принципе это и все остальное мы можем обсудить при личной встрече.

Риску у дискусії підвів депутат Володимир Сєхов.

 Владимир Сехов Пане Чинуш! Я не хотів вступати в дискусію саме тут, але Ви вимагаєте відповіді. Я виставив свій пост не для того, щоб починати якісь політичні дебати. Відповім Вам українською, тому що Ви до мене звертаєтесь українською, аби Ви знали, що я нею володію. Може Вам нагадати, як працювали суди за часів Януковича? Чи, може, Ви не знаєте, що суд навіть не приступив до розгляду справи Федорука по суті?  Чи, може, Ви забули, як суд не приймав позов Федорука, вимагаючи довідки, що він є чернівчанином? Чи нагадати Вам як Ваша тогочасна команда, до якої Ви належали, блокувала розгляд звернень ініціативних груп чернівчан? Щодо звернення проти студентів, то за них воно було чи проти, запитайте у тих студентів, які ходили на допити в прокуратуру, а не вправляйтеся в лінгвістиці. Може Ви забули, що загальнодоступним став запис із зустрічі Папієва з депутатами міськоі ради, де він вимагає від Михайлішина і депутатів таке зверненення до прокуратури написати і диво сталося... звернення з'явилося. І людей здурити Вам більше не вдасться. Цього разу Ви сховалися за гарною назвою "Рідне місто", але це не врятує усіх вас від ганьби - Вас, проданів, бешлеів, бо ви політичні спекулянти. Чернівчани винесуть Вам вирок. Правда завжди перемагає.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Продан шепчет на ухо ( ну пожалуйста , скажи брехню о сехове, я тебе дам денег ,прошу тебя) потом брязкало поставил замом, когда я стану мером ) гиги 

avatar

Чинннннннннуш

13 січня 2016 21:38

Просто гарно у вас виходить. Чому ви не пожете усю переписку, відповіді на чисту брехню Володимира? чи вам довподоби тільки те що вигідно? Хоча, зрозуміло чому!

avatar

Анатолій

14 січня 2016 03:11

Загрались, ой загрались.

А як батьківщину купили за сім срібняків ?

Тепер хочуть щоб Сехов перестав з ними воювати, так це тільки початок. За лайно вилите на нього прийдеться відповідати, і не один рік. Таке не прощається.

avatar

!!!

14 січня 2016 04:54

Ще прийде час і для цього циганчука. Ще ми його "спитаєм", як він жив, живе і збирається жити...

avatar

Юрій

14 січня 2016 10:11

Цыганьё возобомнило карлеона.

avatar

!!!

14 січня 2016 12:11