Депутат за чернівчан вирішив, що мер їм не потрібен

Депутат за чернівчан вирішив, що мер їм не потрібен

27.12.2012, 19:39

Народний депутат України від округу №204 (Хотин) регіонал Артем Семенюк вважає, що вибори мера у Чернівцях проводити не потрібно. Про це він сказав сьогодні у виступі на сесії Чернівецької міської ради.

- Ви не дуже так думайте, що будуть перевибори мера, - звернувся Семенюк до депутатів. - Я приїхав сюди і побачив, що міська рада працює. І я бачу, що недоцільно, що би ви не казали, це недоцільно, до виборів залишається два роки, то недоцільно зараз проводити вибори Чернівецького мера. Тому я особисто голосувати не буду і на комітеті з питань самоврядування готовий показати відео, що у нас є співпраця, що всім надають слово, показати Комітетові, що у нас вибори мера непотрібні (сміх і аплодисменти у залі). Тому хочу, щоб цей пан, який говорив про вибори мера (депутат від "Фронту змін" Олексій Каспрук — ред) трошки заспокоївся.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

Хай видатний спеціаліст в галузі розведення індиків вчить Бесарабію, яка його здуру підтримала, а чернівчан вчити дурням зась!

avatar

Чернівчанка

27 грудня 2012 15:44

Хай Бог вбереже місто від таких мерів як активний претендент на колись батькове крісло (справді була гарна людина, царство їй небесне) як Олексій Каспрук

avatar

Сусідка

27 грудня 2012 17:06

Судячи з коментаря, ви пані (пане) сусідка Тьоми Семенюка.

avatar

До сусідки

27 грудня 2012 21:27

На жаль, Каспрука

avatar

Сусідка

27 грудня 2012 21:41