Депутат з родини репресованих: Петру Гасюку сьогодні 65 років

Депутат з родини репресованих: Петру Гасюку сьогодні 65 років

30.01.2016, 12:05

30 січня – 65 років від дня народження Петра ГАСЮКА

Народився 1951 року в с. Дормидонтівка, В'яземський район, Хабаровський край, Росія, в родині репресованих. Середню школу закінчив у Путилі Чернівецької області. Навчався на історичному факультеті Чернівецького державного університет імені Юрія Федьковича за фахом викладач історії. Служив у Радянській Армії, викладав історію у Чернівецькому культурно-освітньому училищі, працював на посаді асистента кафедри марксизму-ленінізму Чернівецької філії Київського торговельно-економічного інституту, заступником директора СПТУ № 3 міста Чернівців, директором 8-річної школи № 16 міста Чернівців, начальником відділу у справах національностей і міжнародних зв'язків виконкому Чернівецької облради, начальником управління у справах національностей і міграції, заступником голови з гуманітарних питань Чернівецької обласної державної адміністрації, начальником департаменту науково-громадської організації «Європейський інститут інтеграції та розвитку», першим заступником голови Чернівецької обласної державної адміністрації. Петро Петрович Гасюк обирався депутатом Чернівецької обласної ради, головою Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина», народним депутатом України 5 і 6 скликань.

Юхим ГУСАР

1


КОМЕНТАРІ (5)

Пан Юхим в кінці забув дописати: перший з Буковинських батьківщинівців який успішно зтушкувався, давши приклад всім іншим запроданцям.

avatar

заПродан

30 січня 2016 10:24

 родину згадав падлюка тушкована і корупціонер!

а чомусь незгадує як комуністом був та людей .......! позорище ГАНЬБА! сором вам таке писати і викладати НАВІТЬ ЗА ГРОШІ ЯКІ ВАМ ЗАПЛАТИЛИ

ТАКИХ ТРУПІВ ПОЛІТИЧНИХ НЕ ПОВЕРТАЮТЬ У ПОЛІТИКУ!

ГАНЬБА!!!

avatar

Олег

30 січня 2016 13:54

Будуть такі дійства! )))

avatar

Атцу!

30 січня 2016 16:45

НЕЧИСТЬ!!!!!

avatar

МИТРО

31 січня 2016 06:03

Спаскудив  себе  і всю гасюківську родину.

avatar

31 січня 2016 22:45