Обласна рада включила до порядку денного питання про відставку Маніліча

Обласна рада включила до порядку денного питання про відставку Маніліча

02.04.2015, 14:18

Депутат Сергій Юлик запропнував звільнити Валентина Маніліча і ліквідувати його посаду. Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру надав слово представнику юридичної служби, яка повідомила, що проект рішення про можливу відставку Маніліча мало бути оприлюднене на паперових носіях. Такого проекту рішення в облраді не було. Текст рішення, згідно з процедурою, мав бути оприлюднений за 20 днів до сесії. 

Депутат Салагор з такою мотивацією не погодився. Він також запропонував вирішити це питання раз і назавжди. 

Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру поставив питання на голосування і воно було включене до порядку денного. 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Нам Буковинцям по барабану буде підлабузник Маніліч в облраді чи не буде... Нас Українців трахають неукраїнці, які пролізли до влади в Україні... З першого квітня ця свора міліонерів і міліардерів вирішила за рахунок Українського народу знову набивати свої кишені грішми. Просто шалено для людей підскочили ціни на газ до більш ніж 7 грн за 1 куб, в рази подорожчало світло, ліки взагалі стали недоступними до майже 90% населення України... Подивіться на ціну на хліб!!! На ціни на продукти харчування!!!... Якщо до цього ще додати шалену інфляцію, то пересічному Чернівчінину пряма дорога на "Гадилів". 

Дивує позиція журналістського корпусу Буковини, так ніби все в Державі і в області  нормально, всі кинулись "воювати" з москалями, і геть забули про самих Українців... Більш того, на замовлення олігархів, нагнітають обстановку і психоз в області. Невже, так звана четверта влада" не бачить, що як тільки до влади проривається махровий націоналізм, То наша Ненька Україна втрачає свої території. 2004 рік - до влади прийшли помаранчеві, і Держава Україна втртила тисячі квадратних кілометрів шельфа Чорного моря, якій відійшов Румунії. 2014 рік - до влади прийшли фактично ті ж самі фамілії, і Україна вже втрачає цілий півострів і величезну матирикову частину. І тільки завдяки нашим героям, які поклали і кладуть свої життя за нашу Неньку Україну, процес втрачання наших територій призупинився. Зважаючи на сказане, напевне треба причини всього цього безладдя теба шукати в середині країни? А не займатись "охотою на відьм".

Аналізуючи Буковинську пресу, поки що можна зробити тільки один висновок, а саме, що Журналісти Буковини повністю працюють на олігархів і міліардерів при владі. За "30 серебренників" вони продали народ Буковини. Дуже це все сумно.

А пана Маніліча разом з паном Гайнічеру треба дійсно вінеком гнати з влади, люструвати... 

 

avatar

БУКОВИНЦІ

02 квітня 2015 12:35