Депутат ВР Григорій Тіміш протягом 2017 інвестував в культуру Глибоччини майже  3 мільйона гривень

Депутат ВР Григорій Тіміш протягом 2017 інвестував в культуру Глибоччини майже 3 мільйона гривень

27.12.2017, 19:34

Така суттєва підтримка галузі, що є підвалиною української державності, стала можливою завдяки співпраці представників влади різних рівнів. Так, завдяки узгодженим діям народного депутата Григорія Тіміша, голови Глибоцької райдержадміністрації Георгія Придія, голови райради Петра Панчука, голів ОТГ та голів сільських рад району, а також відділу культури і туризму залуч...ено кошти державної субвенції на будівництво, ремонт і придбання основних засобів для 6 закладів культури. На реконструкцію та ремонт – будинку творчості та дозвілля с. Старий Вовчинець, клубу та бібліотеки с. Просіка, районного будинку творчості та дозвілля. На придбання основних засобів для потреб закладів культури – будинку творчості та дозвілля с.Волока, с.Молодія. І вже завершено ремонт та придбано звукопідсилювальну апаратуру для закладу культури с.Чагор за сприяння двох депутатів ВР – Григорія Тіміша та Олександра Омельченка, а також місцевих підприємців. Оновлений будинок творчості та дозвілля, у вщент повному глядачами-односельчанами залі, на днях презентував свій творчий звіт перед населенням.

Окрім ремонту закладів культури Григорій Іванович Тіміш протягом року активно долучався до багатьох творчих проектів в районі. Це і призи учасникам регіонального фестивалю румунського фольклору «Мерцішор», і нагородження поїздкою до м. Києва та екскурсією до Верховної Ради переможців обласних та Всеукраїнських конкурсів – учнів та педагогів шкіл естетичного виховання району. І підтримка нового проекту «Бібліоняня: формуємо націю читачів разом». І нагорода авторів кращих робіт до Дня художника,і солодкі подарунки до Дня Миколая гуртківцям РКБТД, і багато інших спільних заходів, які стали можливими завдяки фінансуванню народного депутата.

Працівники культури району дякують Григрію Івановичу та очільникам районної влади, головам ОТГ та сільських рад за об’єднані зусилля у розбудові культури рідного краю. На обласних урочистостях за підсумками року нещодавно прозвучала теза: «Тільки ті державні мужі входять в історію, які інвестують в культуру». Сподіваємося, що попереду у нас ще багато спільних проектів, які залишать по собі добрий приклад нащадкам, збережуть та примножать культурні скарби нашої багатонаціональної Глибоччини.

Олена Рєпіна

1


КОМЕНТАРІ (2)

він Шо зсвого сундука ???

avatar

Кішеня

27 грудня 2017 22:45

А скільки він в себе інвестував?

 

 

avatar

Бурдюг

28 грудня 2017 08:59