Депутат від БПП-'Солідарність' пригрозив позовом Чернівецькій обласній раді, якщо його колеги відволікатимуться на дурниці

Депутат від БПП-"Солідарність" пригрозив позовом Чернівецькій обласній раді, якщо його колеги відволікатимуться на дурниці

21.12.2017, 13:08

Сьогодні депутати обласної ради повинні прийняти бюджет на 2018 рік на позачерговій сесії

Але більше години обласні обранці ніяк не могли домовитися щодо порядку денного сьогоднішнього засідання. Адже окрім бюджету, депутатам запропонували додатково розглянути більше 20 невідкладних питань.

Деякі депутати виступили проти цього, депутат Іван Шевчук взагалі заявив, що без обґрунтованого пояснення надважливості деяких питань, він подасть позов на облраду.

Наразі депутати розглянули кожне з запропонованих питань, чи варті вони бути сьогодні у порядку денному. І, зрештою, вирішили розглядати сьогодні 22 питання. 

Зокрема, сьогодні депутати облради розглянуть питання про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати-Україна", про оголошення конкурсу для залучення інвестора з метою будівництва житлового будинку і про створення цільового дорожнього фонду Чернівецькоі області. 

Джерело: http://acc.cv.ua/

1