Депутат повідомив, що мера Чернівців заблокували у приміщенні

Депутат повідомив, що мера Чернівців заблокували у приміщенні

05.08.2016, 23:36

Депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей (фракція "Рідне місто") повідомив про те, що ошукані інвестори заблокували Чернівецького міського голову. 

Ошукані інвестори у відчаї заблокували мера і вимагають, щоб міська рада змусила аферистів - ТОВ "Буковина-Інвест-Буд" добудувати їхні квартири. Сесію перенесено. Рятуємо міського голову, - написав депутат у ФБ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бешлей обізвав заслуженого будівельника України Василя Мороза аферистом: через маніпуляції Продана десятки родин чернівчан можуть залишитися без квартир, за які вже заплатили

ДОВІДКОВО:

Чернівецька міська рада, яка сьогодні о 15.00 зібралася на позачергову сесію, не може розпочати розгляд питань порядку денного.

Як повідомляє із сесійної зали кореспондент molbuk.ua, групу депутатів обурило те, що на сьогоднішньому засіданні відсутні обранці фракції "БПП "Солідарність".

Представники "Рідного міста" вимагають в оргвідділу міськради обдзвонити депутатів, які не з’явилися на сьогоднішнє засідання.

Водночас депутати звинувачують дві партії -"БПП" і "Народний фронт" у завищенні тарифів на житлово-комунальні послуги.

Представники партії "Свобода" привели до сесійної зали пенсіонерів, які по черзі виступають із трибуни. Замість роботи депутатів у міськраді тривають виступи громадських активістів.

Як відомо, сьогодні на позачерговій сесії депутати мають втретє спробувати встановити мораторій на підвищення тарифів на ЖКП у Чернівцях.

Також депутати долатимуть вето міського голови на скандальне рішення щодо земельної ділянки на вулиці Руській.

Чернівецька міська рада втретє провалила питання про встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення у місті Чернівцях.

Як повідомляє кореспондент molbuk.ua, сьогодні депутати міської ради зібралися для проведення двох позачергових сесій міської ради. Понад три години з трибуни в сесійній залі виступали пенсіонери, скликані окремими депутатами та громадські активісти.

Пізніше, коли перейшли до розгляду питання порядку денного, за ініціативою депутата від фракції "Самопоміч" Богдана Ковалюка, обранці зібралися на Погоджувальну раду.

Після понад годинної перерви обранці повернулися до сесійної зали. Після перереєстрації виявилося, що у залі присутні лише 15 депутатів, чого недостатньо для продовження позачергової сесії.

Міський голова Олексій Каспрук оголосив перерву у роботі позачергової сесії.

"Про час і дату продовження її буде повідомлено додатково", - зазначив мер.

Як відомо, сьогодні на позачерговій сесії депутати мали втретє спробувати встановити мораторій на підвищення тарифів на ЖКП у Чернівцях.

Також депутати мали долати вето міського голови на скандальне рішення щодо земельної ділянки на вулиці Руській.

Довідка - molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

     Вчера, на 2-ом пленарном заседании внеочередной сессии горсовета депутат и глава фракции «НАРОДНЫЙ КОНТРОЛЬ»  Яриныч пытался помешать (ЕГО НИКТО НЕ ПОДДЕРЖАЛ!) правозащитнику и адвокату инвалида ІІ-й группы В. Боднарюка Геннадию Гекову во время его выступления с трибуны.

      А юрист Геков раскрыл махинации (схемы) хищений миллионов гривен высшего руководства исполкома Черновицкого горсовета на компенсацию бесплатной перевозки льготников и 01.08.16 выиграл суд (в паре с другим адвокатом Д. Березовским).

       В это время в зале находились более 30 льготников, которые пришли поддержать своего защитника Г. Гекова. Его поддержали большая часть депутатов и все активисты и после его выступления обсуждение данного вопроса продолжилось ещё 3 часа.

       Более того, Шибе (нач-ник юридического отдела исполкома) пришлось публично признаться в 100%-ной правде выступления Гекова.

 

        Теперь ВСЕ ЛЬГОТНИКИ (!) МОГУТ БЕЗ ПРОБЛЕМ БЕСПЛАТНО ЕЗДИТЬ НА ВСЕХ 44-Х (БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЯ!) МАРШРУТКАХ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ МЕСТ В НИХ!!! 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

avatar

Геннадий Геков

06 серпня 2016 19:59