Депутат Ольга Кобевко звернулася у  Генеральне консульство Румунії  за довідкою про наявність у неї румунського паспорта

Депутат Ольга Кобевко звернулася у Генеральне консульство Румунії за довідкою про наявність у неї румунського паспорта

07.02.2016, 23:12

Депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко звернулася до Генерального консула Румунії у Чернівцях п.Елеонори Молдован з проханням оприлюднити інформацію про ймовірну наявність у неї паспорта громадянина Румунії. 

Буду перша, - прокоментувала Ольга Кобевко документ, який оприлюднює BukNews. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко вимагає від СБУ знайти провокаторів, які вчинили злочин на кордоні

1


КОМЕНТАРІ (4)

Піяр це наше ФСЬО

avatar

Яблуко від яблуні...

07 лютого 2016 21:56

Цікава ініціатива. Відтепер мандат депутата обласної ради можна буде отримати через румунське посольтво, отримавши довідку про відсутність громадянства румунії.

avatar

Дoн Пeдро Чупакабрo

07 лютого 2016 21:57

Прикол у тому, що посольство румунії є територією, на якій не зобов'язані виконувати закони України. А тому відповіді згідно закону України про звернення громадян не буде надано.

avatar

Петро Бомбон

07 лютого 2016 22:25

А тепер нехай такі звернення напишуть всі депутати: Мунтян, Гливко, Павел, Семенюк та ін. Бо вони тішилися тим, що Румунія з 2014 року засекретила своїх громадян. Але на звернення конкретної особи про неї дані публікуються. Оля мудра дівчина. ЇЇ приклад варто наслідувати.

avatar

08 лютого 2016 09:29