Депутат Ольга Кобевко переконана, що система, яка захищає 'свої корита', свідомо дискредитує медичну комісію облради

Депутат Ольга Кобевко переконана, що система, яка захищає "свої корита", свідомо дискредитує медичну комісію облради

13.05.2016, 13:02

Депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко (фракція «Самопоміч») розповіла про роботу медичної комісії і пояснила, чому окремі представники системи намагаються її нівелювати.  Свій допис, який депутат назвала «Не опускаючи рук!!!», вона опублікувала на власній сторінці у ФБ.

- Довго думала,  чи писати  і як саме  писати... Вирішила:  зроблю цикл роздумів з кількох частин  і розкажу все як є!!!

А почати хочу з розповіді про нашу діяльність. Наша комісія справді  дуже виділяється на тлі політикуму краю, адже ми працюємо. Не просто критикуємо владу – для України це звично. Ми хочемо довести, що влада може бути інакшою. Бо владою, врешті, є сама громада. Тому усі засідання нашої комісії відкриті, наперед анонсовані.

Це дуже не подобається деяким чиновникам. Нам відкрито вказують, щоб не лізли до "їхнього корита" (це дослівно), але правду не зупинити, тому рухаємся далі. З нами Бог і правда! З цієї причини засідання комісії часто дуже «веселі», адже погляд на зміни у нас різний: департамент охорони здоров'я хоче і далі працювати в СИСТЕМІ, а ми хочем зламати цю корупційну, кумівсько-договірну  систему управління в області!

Не дивно, що у відповідь отримуємо шквал негативу у коментарях, замовних статтях і на своїх робочих місцях. Щоб нас дискредитувати, нейтралізувати тощо вищі медичні чини розповсюджують про нас усіляку неправдиву інформацію. Я працю лікарем в обласній лікарні, тому як ніхто розумію, яка насправді градація посад. Незважаючи на усю неприязнь чиновників, ми працюємо далі! Основною метою нашої роботи є: зміни локальні, наскільки це можливо в окремо взятій області чи закладі; повернення поваги до білого халату медика; зупинка корупційної складової у медичній галузі та ін.

Депутат Ольга Кобевко також вважає, що навіть опираючись змінам  СИСТЕМА все одно змушена реагувати на виклики, які вони їй несуть. Прикладом цього стало відвідання директором департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА п. Оксаною Андрієць МТІ ,,МРІЯ".

- Я дуже приємно вражена, що департамент охорони здоров'я нарешті повернувся до людей лицем! Ми з Ігорем Малишевським – головою медичної комісії обласної ради  - показали приклад, що краще працювати всередині галузі, там краще видно її проблеми, ніж з високих крісел у кабінетах.  Ми навчили вас любити людей  і скоро ви полюбите країну. Наснаги всім у починаннях та прагненнях!!! З нами Бог і правда!

Чи не єдина прикрість, що для дискредитації діяльності членів комісії  СИСТЕМА залучає громадські організації. Зокрема, окремих членів Чернівецького «Авто-майдану», - переконана Ольга Кобевко.

- Поїздка на Логвіново, 28 січня 2015 р., Дебальцівський напрямок, - розповідає депутат історію появи однієї фотографії (див основне фото до цього матеріалу) з символікою відомої партії, яка зараз має претензії до лікарів-депутатів. - Найважча поїздка, фото робилось під обстрілами, блокпости в підвищеній бойовій готовності, не хотіли пропускати, зв'язок глушився. Але хлопців знайшла. Прапор привезла особисто, ну і ще генератори, рації, ліки та все, що було тоді необхідне. Що скажете Сергій Качмарський?! Брудні гроші псують людей, на жаль... P.S. після цього посту Сергій Качмарський заблокував мене, знявши позначку свого імені з тексту)) Робим висновки...

1


КОМЕНТАРІ (6)

Олько, доця, ну не по зубам тобі О.Андрієць і не по розуму тим більше, не дотягуєш ти до неї  й близько. Не доросла ще, та й інтелектом......

Ну будь ти реалісткою. Та й люди тебе не поважають.

Невже ти не здатна на самооцінку? Тягни воза по своїй силі.

avatar

Вуйко Юзьо

13 травня 2016 14:07

Пані Ольга я керую всією обласною організацією політичної партії АВТО-МАЙДАН  і всі члени моєї політ сили підтримують мене,не гарно постити чужі фото!

avatar

Сергій

13 травня 2016 16:47

Дебіл, то це твоя партія, то так і назви "партія качмар". Не по зубам Оля ні качмару, ні Андрієць, яку ось-ось звільнять!

avatar

Правдолюб

13 травня 2016 18:38

Дякую поржали, яка КОБ... такі й захисники

avatar

"Правдолюбу"

13 травня 2016 20:17

Кобилка та Малишевський повірте зря ви так їх зачепили!!!Вітаю вас ви нажили ворогів Калуш,Хотин,Чернівці!Додайте весь мед персонал міста!Малишевський краще стань укропа ми керувати на переферії,прийде біда руда втече в Ато там волонтерити буде!А ти куди Корбану під спідничку не сховаєшся!Мамі або Ткачуку мабуть і йому вже не потрібний!Незаконою добудовою в барі Фазнчик скоро прокуратура займеться!Все!

avatar

Сашко

13 травня 2016 23:15

не желанная дочь алкаша,трансвистит во всей красе

avatar

кулявлобная рыготня

14 травня 2016 08:52